Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
urlop minął mi jak szalony, trochę działkę obrobiłam, chatę posprzątałam i wyprawiłam młodej urodziny;-) trochę przed czasem w tym roku wyjątkowo, ale chciałam to zrobic na urlopie bo potem wiadomo wszystko w szalonym tępie
młoda zadowolona śmiga do szkoły narazie przynosi same 5 i 6, a my rośniemy w dumę:-) oby tylko tak dalej
na zajęcia dodatakowe nadal nie chce chodzić więc nie zmuszam, bo nic na siłę;-) poza tym wszystko w miarę ok
a to co nie ok to na zamknietym;-)
mam już na swoim koncie pierścionki, chomika i psa
;-)

dzieciaki zadowolone.
a kanałowo robiłam 7mkę.
M przyjechał do domu w poszukiwaniu jakiejś teczki z dokumentami, nigdzie tego nie mógł znaleźć
a jak byliśmy nad morzem jego mama zanosiła papiery do księgowej, ale oczywiście powiedziała, ze mu to oddała po powrocie. Ten oczywiście kojarzył że przyniósł do domu i zaczęły się telefony szukaj, szukaj
przekopałam wszystko chociaż byłam święcie przekonana, ze w ogóle takiej teczki nie widziałam
oczywiście teściowa nie ustawała w telefonach z super radami typu odsuń kanapę itp.
a teczka koniec końców znalazła się u niej
ale jakoś z dystansem do tego podchodzę
co do zmian nauczyciela to współczuję, ledwo dzieci się przyzwaczają a już zmiana
mam nadzieję, że z Matim to tylko chwilowy kryzys i szybko mu przejdzie
u nas póki co młoda zadowolona
skarży się tylko na panią z angielskiego, a do tej pory uwielbiała chodzić na angielski
efekt taki, ze aby się nie zniechęciła postanowiliśmy zapisać ją do akademii językowej gdzie uczy ta pani co miała ją w zerówce i o dziwo młoda zachwycona pomysłem i chce chodzić, a jeszcze pare dni temu nie było mowy o zajęciach dodatkowych
:-) no i Szymek też powiedział, ze chce z nią chodzić co bardzo mnie cieszy, bo jakby się okazało, ze ja jestem w pracy a Marek nie może jej zawieźć (a to na obrzeżach miasta jest) to zawsze Gocha ich zawiezie:-)