reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry
Donuś oj mogła by byc pogoda bo mi tez po całotygodniowym siedzeniu w domu marzy sie jakiś rodzinny spacerek .Udanej imprezki życzę
Ja w Lidlu nie pamiętam kiedy byłam:no:moi o tych stworkach nawet nie wiedzą

reklama
Witam się w słoneczną niedzielę:-) szkoda, ze z pracy:sorry2: urlop minął mi jak szalony, trochę działkę obrobiłam, chatę posprzątałam i wyprawiłam młodej urodziny;-) trochę przed czasem w tym roku wyjątkowo, ale chciałam to zrobic na urlopie bo potem wiadomo wszystko w szalonym tępie:baffled: młoda zadowolona śmiga do szkoły narazie przynosi same 5 i 6, a my rośniemy w dumę:-) oby tylko tak dalej:tak: na zajęcia dodatakowe nadal nie chce chodzić więc nie zmuszam, bo nic na siłę;-) poza tym wszystko w miarę ok:tak: a to co nie ok to na zamknietym;-)
Aga dzięki za pamieć o mnie:-)
Donus jak imprezka?
A zapomniałam u nas jest szał gumeczkowy:-) młoda jest zafascynowana i przy okazji mnie wciągnęła w te bardziej skomplikowane wzory:-D mam już na swoim koncie pierścionki, chomika i psa:-D;-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana z kawą:-) widzę, ze jakoś jak się uaktywniam to innych brak:dry:;-) biorę się za ogarnięcie chaty, bo czas leci i ani się nie obejrzę to już po młodą będę biegła:tak: a dziś ma tylko 4 lekcje

Witam i ja w deszczowy i juz jesienny dzień.

My robiliśmy małe rodzinne urodzinki młodego w sobotę. Był tort , paskudne przegryzki i ognisko. Dzis młody pognał z cukierkami do szkoły. Jakaś gazeta ma dzis robić zdjęcia pierwszakom, więc na święto Adasia wszyscy odświętnie ubrani:-D
Maję mam w domu, rano wstała z zawalonym nosek i bólem głowy, skarązył się tez na uszy, ale wrzuciałam dzici do auta i do szkoły, ale po drodze po tabsach jej nie przechodziło, źle się czuła, więc tylko młody w szkole a ją zwinełam spowrotem do domu, teraz leży pod kołderką nafaszerowana medykamentami:tak:

Dzis zebranie u młodego a jutro u młodej.

Wczoraj w ramach urodzin byliśmy w Toruniu, piekliśmy pierniki, odwiedziliśmy planetarium i połazilismy po wieżach, muzeach:tak: dzieciaki zadowolone.
Aneta mnie również dopadła szał na te gumki, jednego razu chciałam Mai zrobic niespodzinkę i jakąś tam brązoletkę z kwiatkami robiłam do 2 w nocy by mogła rano do szkoły wziąć:baffled:

Donuś a jak tam u Was imprezka sobotnia? Co do zęba to "sadystka" stała się dentystką, nigdy w życiu nie byłam tak zadowolona z wizyty - bezbolesnej:szok: a kanałowo robiłam 7mkę.

Aguś 100 lat dla Adasia!!!!!!!!!!!!!!!!!! I samych 5 i 6 w szkole!!!!

Zdrówka dla Majeczki!
A ja się wk******wiłam na maxa:wściekła/y: M przyjechał do domu w poszukiwaniu jakiejś teczki z dokumentami, nigdzie tego nie mógł znaleźć:no: a jak byliśmy nad morzem jego mama zanosiła papiery do księgowej, ale oczywiście powiedziała, ze mu to oddała po powrocie. Ten oczywiście kojarzył że przyniósł do domu i zaczęły się telefony szukaj, szukaj:wściekła/y: przekopałam wszystko chociaż byłam święcie przekonana, ze w ogóle takiej teczki nie widziałam:no: oczywiście teściowa nie ustawała w telefonach z super radami typu odsuń kanapę itp.:wściekła/y: a teczka koniec końców znalazła się u niej:wściekła/y:

Dzień dobry w zimny ponury i pochmurny poranek....
dzieci juz mam w szkole
Nie pisałam Ola w maju jedzie z klasą na Zieloną Szkołę do Łeby i wczoraj mieliśmy zebranie w tej sprawie i najprawdopodobniej nasza pani nie pojedzie wczoraj nas o tym poinformowała.Domyslamy się że jest w ciąży może nie powiedziała tego wprost ale idzie się domyślec,NO i pewni jeszcze w 3 klasie będą miec zmienioną pania...szkoda bo tą bardzo dzieci lubią jest bardzo fajna.........ahhh oni od początku co chwile mają inna panią w 1 klasie przez miesiąc mieli inną później przyszła ich wychowawczyni była do końca 1 klasy bo po wakacjach poszła na emeryture no i dostali tą co mają teraz no ale jak widac do końca tez jej nie będą miec ;(
Mateuszowi juz w szkole się nie podoba wczoraj powiedział ze w przedszkolu było lepiej..... cieżko ma z odrabianiem lekcji nie chce mu się odwleka to w czasie jak idzie a później jak robi to z płaczem......
w piątek mamy świeto szkoły i pierwszaki bedą mieli pasowanie na ucznia

Witam i ja:-) Monia słyszałam o tych trujących właściwościach:cool: ale jakoś z dystansem do tego podchodzę:sorry: co do zmian nauczyciela to współczuję, ledwo dzieci się przyzwaczają a już zmiana:wściekła/y: mam nadzieję, że z Matim to tylko chwilowy kryzys i szybko mu przejdzie:tak: u nas póki co młoda zadowolona:tak: skarży się tylko na panią z angielskiego, a do tej pory uwielbiała chodzić na angielski :sorry: efekt taki, ze aby się nie zniechęciła postanowiliśmy zapisać ją do akademii językowej gdzie uczy ta pani co miała ją w zerówce i o dziwo młoda zachwycona pomysłem i chce chodzić, a jeszcze pare dni temu nie było mowy o zajęciach dodatkowych:no::-) no i Szymek też powiedział, ze chce z nią chodzić co bardzo mnie cieszy, bo jakby się okazało, ze ja jestem w pracy a Marek nie może jej zawieźć (a to na obrzeżach miasta jest) to zawsze Gocha ich zawiezie:-)

reklama
Na Szymku jej bardzo nie zależało bo tam w grupie będzie miała 3 swoje koleżanki z klasy w tym ukochaną Justyne;-) to bardziej ja chciałam, żeby na zmianę ich wozic z siostrą;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry