Atruviell trzymaj sie kobitko,na pewno wszystko ulozy sie z czasem! Te cholerne naczyniaki znikna z naszych dzieciatek nim sie obejzymy

Co do zapaleni ucha to dzisiaj przy badaniu malej przed szczepieniem rozmawialam z lekarka odnosnie tych ulewan i ze slysze nad ranem jakby pokarm przemieszczal sie jej w gardle zatokach i Bog wie czym jeszcze...na to odp ' no tak, trabka eustachiusza jest polączona z czescia gardla wiec jest mozliwe ze pokarm ktory sie dostaje powodowac moze zapalenie' I k.... tylko tyle

.To wiem ze 'moze powodowac' chodzi mi o to jak temu zapobiec bo nadal klade mala pod katem a i tak charczy.Niby ja zbadala jak nalezy ale mam obawy ze za niedlugo rowniez wyladujemy z zapaleniem ucha u lekarza...moze powinnam isc od razu do laryngologa

No ale skoro Twoja lekarka jest pediatra i zauwazyla ze maly ma cos z uszkiem to chyba ja mam pecha do lekarzy.Napisz prosze czym jej podpadl ze zwrocila uwage na to uszko i trzymaj sie cieplo,wszystko sie wyklaruje
tygrysek3108 ja sie zalatwilam z tym cyckiem na wlasne zyczenie...w szpitalu mialam nawal bo zwykle tak bywa w 2,3 dobie a teraz po prostu nie sciagnelam z cyca i lazilam z nim tak caly dzien,potem jeszcze przytkalam go glowa malej lezacej na mnie i sie zaczelo.Trzeba rowien uwazac na dekolty zeby sie nie przeziebic,generalnie okolice cycow powinny byc w cieple i tym bardziej jestesmy narazone na to karmiac o tej porze roku a jak przyjdzie zima to juz w ogole musimy miec sie na bacznosci.
Carioca znalazlam adres poradi lakatcyjnej w szpitalu w ktorym rodzilam tylko na innym bloku,nawet nie widzialm ze tam jest..ale na pewno sie tam zglosze rozwiac watpliwosci co do karmienia bo mam wiele [pytac odnosnie pozycji,czasu itp.Mam andzieje ze sie nie zraze personelem;-)
Co do ssania paluszkow to jako fanbka pani Tracy Hogg (ktorej metody nie zawsze mi wychodza) uwazam ze dziecko ma pelne prawo do ssania sobie palucha:-) Mama tez mowila mi ze niektore paluchy sa potem 'inne' niz pozostale no ale to juz chyba przy bardzo aktywnym ssaniu