Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie ta wasza ma projektor a ta nowa nie, za to ta nowa ma żywsze kolory i nie wiem którą wybrać. Ale skoro wasza dobrze się sprawdza to chyba jednak też taką kupię, co o tym myślisz?Nuśka ta karuzelka co pokaujesz jest fajniejsza. Ta co my mamy tez jest z projektorem, na pilota i tez mozna potem zrobic z tego lampke, ale ta mi sie bardziej podoba

Ruda-iza mój Igorek też dziś kończy 2 miesiące:-) o której urodziłaś?
Klavell nie odpowiem ci bo mój Igor ma dopiero 2 miesiące a Twoja córcia jest od niego starsza o ponad miesiąc a na tym etapie ich życia to jeszcze duża różnica.
Dziewczyny od kiedy maluszki śmieją się tak na głos? Bo mój synuś często się uśmiecha ale na głos to mu się zdarza tylko przez sen.

nie polecam ci wozkow firmy graco. my niestety go mamy i musZe stwierdzic ze ma za mala gondole. moj wielkolud juz w nia nie wchodzi.Czesc dziewczyny!
W przyszłym roku tak jak Wy zostane mamą, chciałam Was zapytac jakie wybrałyscie wózeczki dla Waszych malenstw? Czy ma któras z Was wózek BABY SMAIL TWISTER? I czy cos mogłaby o nim napisac?
Z góry dziekuje za wszelkie informacje :-)
Pozdrawiam gorąco :-)