A ja kupilam na allegro z likwidacji sklepu wozek za 200 ziko, nowy. Trochę się bałam, że po miesiącu będę kupowała drugi, ale tu niespodzianka - wszystko ok, do tego duza gondola, jeszcze pół Staska tam wejdzie, porządne gumowe duże koła, dobre resory i jestm bardzo zadowolona.
Za to wydamy więcej na spacerówkę, mysle zeby mu kupic Fisher Price spacerówkę, bede sobie zamawiać bezposrednio ze usa.
Za to wydamy więcej na spacerówkę, mysle zeby mu kupic Fisher Price spacerówkę, bede sobie zamawiać bezposrednio ze usa.
No i wszyscy mowili, ze spore chlopaczysko
a lekarka z jednego mleka Ha na inne Ha mi zmienia glupia...zobaczymy teraz co powie...
Niestety nie zostal bo ja oprocz piersi nic malej nie podaje a jezeli boli ja brzuch to dostaje simplex...ale moze sprobuje z ta herbatka zeby nie wyszlo ze dziecko mecze bo 'przeciez jej sie chce pic'... no...tak ze..gadka o pierwszej fazie pokarmu ze wodnisty nie pomogla...
Jak to cholerstwo przygotowac bo nawet nie mam pojecia...mam ta z hippa jedna lyzeczka na 100ml woda minerlna i co dalej..jak mam to podgrzac..ile powinna miec temp?