Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzieki carioca ale najpierw zmieszac te granulki z zimna i podgrzac wsadzajac butelache do cieplej wody czy podgrzać wode i zmieszac...czy tez jeden kij:-) aaa i po ilu od karmienia mozna podac taka herbatke?
aneczka wsypujesz te granulki do butelki i najlepiej zalac wrzatkiem.Poczekaj aż przestygnie( ja butelke przykładam do ust i sprawdzam ) i gotowe.I 30 min. po jedzonku bedzie ok
Aneczka, ile osób tyle przepisów ) więc nie ma się co stresować.
Ja najpierw studze (lub podgrzewam) wode do temp odpowiednej do picia a pozniej wrzucam herbatkę, mieszam i podaje. U mnie jest tak, że cokolwiek podaje do picia małemu (herbatka rumiankowa, woda z glukozą) po 5 minutach drze się z głodu.
a ja raz dziennie przewaznie rano podaje hanifce mleczko na herbatce koperkowej
100 ml wody cieplej przegotowanej lyzka herbatki potem dolewam cieplej wody do 160 ml i wsypuje 5 miarekk mleczka
mieszam i podaje od razu
tygrysku no w tym rzecz ze pije...ale nie wytlumaczysz...;-)
Dzieki za odpowiedzi kobitki normalnie mialam stresa bo nigdy nic oprocz cyca jej nie dawalam
Harsh no! ja daje 15 ale staram sie to podawac jak juz jest critical