reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
do Tygryska - ja byłam z Olusiem u kardiologa na Unii Lubelskiej...nie polecam. Ale o Arkońskiej słyszałam dobre rzeczy... tam wszystkim dzieciom robią USG i to chyba dobrze!
Dziś zaliczyłam okulistę bo jednak prawe oczko ciągle Olusiowi łzawi i ropieje... miał już Sulfacetamid, Biodacyhę... teraz pani doktor zaleciła masaże bo to ponoć kanalik łzowy jest zapchany... jak masaże nie pomoga to wtedy mam wykupic receptę... a jak antybiotyk nie pomoże to wtedy płukanie kanaliku w szpitalu! I znów mam wizje pobytu Olka w szpitalu! To jakiś koszmar czy co??

co do Arkońskiej to same superlatywy zobaczę jeszcze jak będzie na usg.
a ja się muszę wybrać do okulisty z Wikusią (taka kontrolna wizyta po 3 miesiącu) do chirurga z Szymonkiem (mam tylko środy do wyboru i ciągle nam coś wypada), wyrzebrać skierowanie do laryngologa dla Szymka.
a ja zasiedziałam się u mamy i musiałam w godzinkę robić coś zo zazwyczaj robię pół dnia ale dałam rade teraz tylko to mega prasowanie, ale to nie na dzis może zaczne a dokończę jutro

Witam dziewczyny!
Myślami jestem z wami
Miałam nieczynny net, a ostatnio jeszcze spierdzielił się kabel od aparatu i nie mogę wam fotek wkleić.......:wściekła/y:
U nas wszystko dobrze. w czwartek byłam wyrabiać paszport i czeka się ponoć 2-3 tygodnie
Jestem happy!!!!!!!!
To znaczy że za miesiąc z hakiem powinniśmy być u D......Vanessa strasznie o niego ostatnio wypytuje. W ogóle tozrobiła się bardzo zazdrosna o Dominika i zaczęła sikać w majtki, zwłaszcza na spacerze:no:,I jest bardzo niegrzeczna. Nawet biła go....Zauważyłam to jak sie zakradłam do pokoju,a ona waliła go pięścią w brzuch bo płakał. Ja myłam zęby. Nie wiem co z nią robić. Iniestety muszę już uciekać bo nie wzięłam małemu pieluch a właśnie zrobił kupę. Mam wyrzuty sumienia straszne bo najadłam się wczoraj czekolady z orzechami i bułkę z serem, bo duża nie chciała, a mały miał w nocy sensacje żołądkowe a dziś to już go sypie na buźce i ciemieniucha się odnawia...Wyrodna matka ze mnie

Harsharani spóźnione:zawstydzona/y:ale szczere życzenia z okazji wczorajszych urodzin.
Xeone w dniu Twojego święta
Dziewczyny to dla Was:

Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

reklama
Xeone, ja rowniez dolaczam sie do zyczen! STO LAT!

600.jpg

Do góry