Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Inny przykład - Tymo śpi, ja nareszcie przy kompie, a Kuba ciągnie mnie do zabawy. Oj, nie raz kazałam mu się odczepić i bawić samemu. Widziałam żal w jego oczach. Ale z drugiej strony ja też potrzebuję się zrelaksować, a nie biegać od jednego do drugiego. Ciężki nasz los, mam dwójki dzieci. Oba maluchy nas potrzebują i to najlepiej od zaraz. Jak to pogodzić, żeby któreś nie poczuło się odtrącone?Xeone - serdeczne życzenia i ode mnie!!!
Bedismall - nie fajnie z twoją córeczką. Musisz twardo dać jej do zrozumienia, że pewne zachowania są nie do przyjęcia. I dawać jej przede wszystkim duuużo czułości. Mały Dominik otrzymuje od ciebie wiele ciepła podczas karmienia, przebierania itp. czynności. Ale czas, kiedy śpi po prostu trzeba poświęcać jego starszej siostrze. Na razie u mnie nie jest tak źle, a starszy synek jest w stosunku do młodszego bardzo czuły i opiekuńczy. Często przytulam ich obu. Jak mam na rękach Tymka, to zawsze pogłaszczę i pogadam z Kubą. Jak Tymi śpi, to więcej czasu poświęcam Kubie. Ale też popełniam wiele błędów. Np. każę Kubie zachować ciszę, kiedy Tymo śpi, bo cały czas mi go wybudza. A wiadomo, jaki ma to skutek - jest jeszcze większy hałas. Inny przykład - Tymo śpi, ja nareszcie przy kompie, a Kuba ciągnie mnie do zabawy. Oj, nie raz kazałam mu się odczepić i bawić samemu. Widziałam żal w jego oczach. Ale z drugiej strony ja też potrzebuję się zrelaksować, a nie biegać od jednego do drugiego. Ciężki nasz los, mam dwójki dzieci. Oba maluchy nas potrzebują i to najlepiej od zaraz. Jak to pogodzić, żeby któreś nie poczuło się odtrącone?
. Czuję się trochę staro, ale cieszę się,że zdążyłam z dwójką dzieci przed 30
, zawsze sobie tak planowałam.
Opieka nad niemowlaczkiem, rehabilitacja, 60% remontu i przeprowadzki, 100% formalnosci ze sprzedaza mieszkania na mojej glowie. Wszystko idzie jak po grudzie.
Moja mała zaczyna się podciągać do siedzenia
A kiedy ona leży i ją chwytam za rączki to idzie w góre z usmiechem tak szybko i pieknie główke trzyma.Czy wasze maluszki tez już próbują tak robić?Czy wasze maluszki tez już próbują tak robić?