Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie wczoraj przeglądałam sobie naszą listę i też się zastanawiałam co u niej długo już się nie odzywała.Gosik26, a gdzie Ty sie podziewasz? Odezwij sie. Co u Was slychac? Jak Karolek?

no ja chyba jednak jak Doti80 spróbuję bo na drugie dziecko to ja jeszcze nie jestem gotowa ale zobaczę jak będę sie po nich czuła bo jak będę miała się męczyć to sobie podaruje i pozostanie tylko jedno wyjście założyć kłódkę ;-)

Ja tez sie bawie sama w fryzjera w domu i jestem zawsze bardziej zadowolona niz jak mi u fryzjera kolor zrobia. Zawsze jak poszlam zrobic pasemka u fryzjera, to nie dosc ze z przodu mi za bardzo rozjasnili to z tylu ciemne, i trzeba jeszcze im za to 80 zl zaplacic. Obcinac sie nie obcinam, no chyba ze grzywke. Ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza mój Igorek (miał wtedy 6 tyg) miał najpierw taki katarek a później zaczął od niego kaszleć tak jak piszesz i dostaliśmy na to antybiotyk żeby nie przerodziło się w nic gorszego. Myślę że im szybciej pójdziesz to unikniesz antybiotyku może jakieś kropelki syropek wystarczą, a na pewno będziesz spokojniejsza.Witam Witam
Mam problemik mały z Weronisią. Dostała katarku. Leci już jej przez nosek ale trzeba go jej wyciągać. Jest taki wodnisty. Kaszelku nie ma chyba ze czasami zakasła bo jej katarek spłynie. Temperatury tez nie ma ( twu twu oby tak dalej). Co mam zrobic z tym katarkiem, mogę jej cos podawac jakieś kropelki dodam ze na 2,5 miesiąca. Czy myślicie ze powinnam isc z nia do lekarza?
. Zasypia i śpi na brzuchu, według mnie to nie jest najszczęśliwsza pozycja i próbowałam go oduczyć. Ale jak tylko go położe na boku albo na plecach to wrzeszczy tak długo aż go przełożę na brzuch. Wtedy zasypia w 10 sekund... No i co, nie terroryzuje? ;-) Już chyba przestanę go uczyć, po co ma wrzeszczeć i się męczyć...;-);-)

Mąż się ze mnie strasznie nabijał, ale ja też miałam swoją chwilę triumfu, bo on sobie zdał sprawę dopiero u nas w domu, że zostawił u teściów ostatnią paczkę swoich papierochów i zapalniczkę
.