Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas jest dokładnie tak samo i czasami smok wypluty a do buziaczka wędruje cała piąstka śmiesznie to wygląda.-
Moj smyk rowniez wklada raczki do buzi ale wyraznie odgranicza TO ssanie od ssania smoczka. Czasem go wypluwa i wtedy mietoli piastki a czasem, szczegolnie jak jest zmeczony potrzebuje wlasnie smoczka..i cichutko zasypia. Dlatego jeszcze nie zamartwiam sie na zapas.
Nie wierze w takie medykamenty. Ale jesli koniecznie chcesz cos stosowac to polecam Otrebuski.A ja mam do was pytanie w sprawie tabletek odchudzajacych i herbatek macie moze jakies sprawdzone ktore naprawe dzialaja
Ale ja miałam wirusowe zapalenie krtani i chciałam za wszelką cenę poskromić tego wirusa.
I wszędzie były te moje włosy, ale jak przeczesując ręką zostawała mi dosłownie garść to wpadłam w panikę nie na żarty, choć w sumie lekkie przerzedzenie dobrze by i zrobiło, za dużo tego miałam na głowie. Ale moja ginka doradziła mi branie zestawu witamin jakie brałam podczas ciąży. Nie wiem czy to to, ale pomogło i już jestem szczęśliwie po tym okresie nadmiernego wypadania.