Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a gdzie ja sie uchowalam. malemu nie daje nic oprocz przepisanego przez lekarza leku na refluks i vitaminki d3.moze powinnam jeszcze jakies witaminki?viburcol? - ja często podajecie to i wogóle w jakich przypadkach, pierwsze słyszę o takim medykameńcie, szok gdzie ja się uchowałam.
. Natomiast bardzo często ma bardzo zimne łapki (chociaż karczek i plecki cieplutkie) i głównie dlatego na noc zakładam mu rękawiczusie na rączki. Do zabawy i kiedy się rusza to mu je ściągam właśnie po to, by zaczął się bawić rączkami. Co do podnoszenia główki, to tak jak majandra, na dobry początek pokazałabym mu delikatnie, że ma taką możliwość. A potem różnymi grzechotkami dzwoniłabym mu powyżej głowy, tak żeby dźwięk i ruch go zainteresował. U mnie strzałem w dziesiątkę okazał się... telewizor. Dzięki niemu Tymo polubił spoglądanie na wszystkie strony, bo był taki czas, że jak unosił główkę, to skręcał ją uparcie tylko i wyłącznie w jedną stronę. Już martwiłam się, że ma kręcz szyi
). Dziewczyny, jakie pisemka dla dzieci kupujecie? Ja zaprenumerowalam Twoje dziecko. Ostatnio kupilam gazetke "Twój Maluszek" i najbardziej mi przypadl do gustu.
Raz nawet kupilam dwa razy te sama gazete,bo sie pogubilam co kupuje

Noszeni do bekniecia przez jakas godzine...no i obowiazkowe glaskanie po glowce do snu...A potem to juz o5:00 pobudka..takie uroki
Jutro ide wykupic szczepionke i mysle ze pojutrze na szczepienie przy dobrych wiatrach bo mala cos kicha.Ja chodze nadal zakatarzona jak i moja cala rodzina..Dziewczyny czy katar u dziecka objawia sie zielonymi glutkami czy moga byc przezroczyste bo zawsze przy kapieli malej oczyszczam nosek frida i cos tam sciagam ale 'bez kolorow' wiec rownie dobrze m,oze byc to sol ktora zaaplikowalam zeby oczyscic nosek.
, a raczej białko mleka krowiego jest w nim w znacznym stopniu zhydrolizowane, tj. rozbite na proste aminokwasy, tak by zminimalizować jego alergizujące właściwości ... Gdzieś już czytałam spór na temat tego, czy w Nutramigenie jest białko soi i chyba wyszło na to, że śladowe ilości... To chyba na forum e-dziecko było... Ale może ja tak komplikuje, że wychodzą jakieś dziwne rzeczy;-)