maraniko
Wrześniowe mamy'07 lipcowo-wrzesniowa mama:)
Witam w niedzielne popołudnie:-)
Pogoda u mnie do bani, ciągle chmurzyska i powoli już mam tego dość, chyba jakieś przesilenie mnie dopada, a może zimowa depresja
Byłam pewna, że i zimno więc na spacer z psem jak zwykle ciepła kurteczka, szaliczek, czapka coby siebie i dzidziolka nie przeziębić, tym czasem nawet ciepło i wróciłam do domu zlana potem i czekam właśnie aż naleci woda do kąpieli;-)
Ależ macie fajnie babeczki, że macie swoich panów przy sobie... Ja do początku maja jeszcze muszę wytrzymać sama, a weekendy tęsknię jeszcze bardziej:-( No dobra, ale już nie smęcę;-)
A tak z innej beczki, czy może któraś z Was natknęła sie może na forum na temat niskiego progesteronu, a dokładniej chodzi mi o branie luteiny i duphastonu, bo grzebię, grzebię i się nie mogę doszukać
Pogoda u mnie do bani, ciągle chmurzyska i powoli już mam tego dość, chyba jakieś przesilenie mnie dopada, a może zimowa depresja

Byłam pewna, że i zimno więc na spacer z psem jak zwykle ciepła kurteczka, szaliczek, czapka coby siebie i dzidziolka nie przeziębić, tym czasem nawet ciepło i wróciłam do domu zlana potem i czekam właśnie aż naleci woda do kąpieli;-)Ależ macie fajnie babeczki, że macie swoich panów przy sobie... Ja do początku maja jeszcze muszę wytrzymać sama, a weekendy tęsknię jeszcze bardziej:-( No dobra, ale już nie smęcę;-)
A tak z innej beczki, czy może któraś z Was natknęła sie może na forum na temat niskiego progesteronu, a dokładniej chodzi mi o branie luteiny i duphastonu, bo grzebię, grzebię i się nie mogę doszukać

.