AsiaKC
Just mama
Witaj Cina!
Rozglądaj się swobodnie, wylko uczciwie ostrzegam że za parę dni się poważnie uzależnisz :-)
Tygrysiątko, na czym polegametoda NDTBobath? My chodziliśmy na Vojtę ale Łukasz tak straszliwie płakał że chwilowo mam mocno mieszane uczucia. Bo na kolejnych wizytach było lekkie skrzywienie w prawo, potem w lewo, teraz znowu w prawo :-?
Muszę poszukać innego neurologa i sprawdzić diagnozę, bo osobiście mam wrażenie że stres związany z ćwiczeniami więcej szkody przynosi niż same ćw korzyści. No, ale na razie jestem uziemiona w domu, bo Pawełek chroy, więc nawet nie mam jak iść po skierowanie...
Tygrysiątko, na czym polegametoda NDTBobath? My chodziliśmy na Vojtę ale Łukasz tak straszliwie płakał że chwilowo mam mocno mieszane uczucia. Bo na kolejnych wizytach było lekkie skrzywienie w prawo, potem w lewo, teraz znowu w prawo :-?
Muszę poszukać innego neurologa i sprawdzić diagnozę, bo osobiście mam wrażenie że stres związany z ćwiczeniami więcej szkody przynosi niż same ćw korzyści. No, ale na razie jestem uziemiona w domu, bo Pawełek chroy, więc nawet nie mam jak iść po skierowanie...
o niczym innym nie myslalam tylko co tam moje slonko wlasnie robi czy mu wystarczy jedzenie (od 3-miesiac odciagam maluchowi pokarm i podaje butelka) czy spi czy placze - jedny slowem zero pracy 100% stresu modlolam sie o weekend, podczas weekendu troche sie rozluznilam pokarm sie zaczal normowac zobaczylam ze maly wcale nie woli tesciowej tylko swoja kochana mamusie:-) - (nie wiem dlaczego ale strasznie bylam zazdrosna o tesciowa ze maly sie do niej przyzwyczaja:-() teraz pomalu mi to przechodzi pokarm mam nawet w nadmiarze, maly jest rozkoszny jak wracam z pracy cieszy sie calym soba