reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam nowe wrzesniowe mamusie:-)
Xeone fajnie ze znowu jestes,a kiedy powrot do pl? Sukienusie sliczniutkie,a szczegolnie pierwsz przypadla mi do gustu tylko jest na 3 latka szkoda:-(

hruda to kiedy pijemy angielska herbatke? i u mnie czy u Ciebie?

aneczka mam photoshopa,ale nie umiem obslugiwac.I jesli moglabys przeslac linka gdzie jest ten kursik to padam do nozek:-D

Co do szczepien na pneumo to ja szczepilam juz dwoma dawkami nastepna kiedy mala skonczy roczek.

Dziewczyny jak nic bedzie 1000 i to za niedlugo.

M mnie wtajemniczyl w te wszystkie torrenty itp bo bylam z tego zielona i sie zaczelo sciagansko,jest tam tez kurs do sciagniecia chociaz jak sie wkurze to po prostu kupie jakis na allegro tylko boje si eze z tym photoshopem mi przejdzie za niedlugo jak nie bede kumac wiec wole nie inwestowac:-D Chodzi mi jedynie o usuwanie tla ze zdjecia tak czesto jest na aukcjach allegro przedmioty jakby wyciete z obrazu i chyba bardziej skomplikowane to co na swoich zdjeciach ma w galerii oleola...osytatnio wam pokazywalam cos pieknego!! swietne zdjecia!!

wchodzisz na strone Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów i musisz sie tam zarejestrowac,generalnei to troche z tym roboty bo jak juz masz dostep do tych torrentow to potrzebny jest program ktory je sciaga i tam masz krolestwo filmow gier programow itp trzeba oplacic cos takiego jak abonament wysylasz sms kod koszt 5 zl i masz dostep do katalogu torrentow na miesiac ale nie wiem jak to bedzie z angielska siecia,w kazdym razie jak to sciagne to wysle Ci mailem albo przegram na plytke i wysle,bedziemy kombinowac:) K... wsadza mnie za rozpowszechnianie piractwa:-D:-D

reklama
Aneczka- mam pytanko...wybieramy sie za kilkanaście dni do Irlandii, mogłabyś mi powiedzieć czy tam kupie proszek JELP?
Niby mogę zabrać ze sobą ale po co wozić jeżeli jest tam w sklepach....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry