reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneczka wszystko jest do zrobienia na photoshopie.A moze podaj mi nazwe tego kursiku bo ja tez urzeduje na torentach to sobie sama sciagne:-)

Gabids nie rejstruj się,jak chcesz i jesteś zainteresowana to podam Ci hasło do tego torenta(na priva),ściągasz BitComet i ładujesz sobie ten programik :tak:
A Aneczko dzięki że podpowiedziałaś o takim kursie,bo też tego nie umiem robić ;-)

Jesli jestesmy w temacie zdjec to moj M meczy mnie zebysmy poszli do fotografa na profesjonalna sesje.Tlumaczy ze rodzina juz jest w komplecie i fajnie jest miec taka pamiatke.A zdjecia sa robione w studiu w roznych pozach,pozniej wybieramy jakie sie nam podobaja i jeszcze dostajemy jedno wielkie zdjecie-obraz w ramie.Ale to wszystko kosztuje prawie 500£

Ja o sesji myslalam juz bedac w ciazy ale jakso nnigdy nie bylo czasu,gdy Nel przyszla na swiat to znow M nie bylo i tak w kolko a jak byl to ciagla bieganina a mam takiego super fotografa ktory tez niezle kasuje..w kazdym razie zdjecia cacy!! Na babyboom oglaszala sie kiedys babka ktora potrzebowala kogos do sejsi zdjeciowej jak pisalo zupelnie za darmo bo to na jakies zaliczenie czy cos...po rozmowie z nia wcale nie wynikalo ze sesja jest darmowa ale juz nie chcialam jej meczyc pytaniami..tlyko po co ta sciema:-D:-D

reklama
Aneczka dzieki wielkie.
Martha W Anglii nie ma Jelpa i przypuszczam ze w Irlandii tez nie bedzie bo oba kraje maja te same towary w sklepach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry