reklama

Wrześniówkowe mamy

Zastanawiam sie kiedy to rozlozyc spacerowke, bo maly w gondoli to sie juz ledwo miesci , ale pediatra mi powiedzial ze lepeij poczekac z tym za maly usiadzie (sam oczywiscie), tyle ze boje sie ze do tego czasu malemu nogi "same wyjda" z godoli, czy ktoras z was mamusie juz wozi swoja pocieche w spacerowce?

reklama
Dużo już jest "spacerowych" wrześniątek. JEśli spacerówka rokłada sie na płasko to bym się nie zastanawiała na Twoim miejscu...

Kina! Cieszę się że Carmenka już ma się lepiej i że są widoki na rychłe wyleczenie!!!

Jest to spacerowka Chicco rozklada sie na plasko tylko ze kierunek jazdy dziecka jest do przodu a nie z widokiem na mamusie :) i martwie sie ze maly bedzie sie odwracal do tylu...

cina moja juz od 2 tygodni jezdzi w spacerowce i wiele innych mam tez juz ja stosuje. Podobnie jak Ty zamartwialam sie, ze Mala bedzie ciagle sie odwracac do tylu i bedzie plakac, bo mnie nie widzi. Co Ty!!!!Byla przeszczesliwa, smiala sie i z ciekawoscia patrzyla na swiat :) A na mnie ani razu nie spojrzala.

Carioca a ja mysle, ze stuknie jutro :) Chyba, ze umowimy sie na Marianski wieczor :)

Stuknie dzis jak nic! I znow okazja do swietowania;-)
Dziewczyny a mnie wzielo strasznie na wszystko co jest zwiazane z obrobka zdjec,jakbym miala kogos kto zna sie na photoshopie to bym go z domu nie wypuscila...sciagam sobie kurs ale nie wiem czy to co chcialabym zrobic ze zdjeciem uda sie w tym programie...to chyba kwestia aparatu:-(

Na pewno stuknie! Może jakaś nagroda dla autorki pierwszego postu na 1000 stronie?

Aneczka, skąd kurs photoshopa? Ja żałuję że nie mam tego programu :-(

Tysiaczek stuknie jak nic...Marianny sie o to postaraja, co nie?
Aneczka - co to za kurs? internetowy? ale fakt - dobry aparat moze zdzialac cuda..no i opretator, tudziez, operatorka:-)
Czy wam tez sie dzis chce tak spac...? polozylabym sie kolo Stacha i przekimala caly dzien...a tu prańsko, sprzatańsko, gotowańsko i...macierzynstwo:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry