reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam po pięknej nocy!!!!Wyspałam sie dzisiaj przecudnie!!!...Mati chyba wyczuł,że pisałam o Jego spaniu i przespał calutka noc!!!:szok:Mój kochany Aniołek....:tak:
Nie wiedziałam ,że można nadrukować tyle przez jedną noc- nieźle Dziewczyny!!!

Witam Kasię i Jej Szkraba!

reklama
No właśnie sen :confused: jak już pisałam mój synuś już ząbkuje :-) ma dwie jedyneczki i podejrzewam, że kolejne ząbki czekają aby lada chwila zawitać :sorry2:

Czy Wasze szkrabki też mają teraz gorsze dni i noce??? Mój Kubala w nocy odpukać śpi ładnie i praktycznie od 2 miesiąca życia Kuby wysypiam się bo przesypia od godziny 20 do 5-6 rano.

ALE DZIEŃ to masakra!!!! :-( nie dość, że biedne dziecko marudne to w dodatku stał się niejadkiem. Wcześniej jadł 4 posiłki mlekczne po 180ml w tym kaszka na noc,obiadek i deserek po 130g oraz wypijał 200ml soczku.

Teraz mleka prawie w ogóle nie chce jak już to zje 3 posiłki mleczne po ok 140 -130ml dziennie :( obiadki i deserki jak jadł tak je. Kaszki w ogóle nie chce :no: a soczek ciągle by pił.

Pediatra twierdzi, że to normalne przy ząbkowaniu, ale ja jestem załamana kiedy kolejną butelke pełną mleka wylewamdo zlewu :dry: i nie chodzi tu o samo mleko w sobie, ale o to, że Kuba nie chce.

Witam,
co do szczepionek to wychodze z zalozenia ze wole dac i nie miec wyrzutow sumienia jak by cos tam kiedys....
a pieniadze raz sa a raz ich nie ma,
na malenstwo nie zaluje taka mam zasade, moze zla ale coz Filip jest calym naszym swiatem wiec wszystko dla niego:)

KASIA u mnie odwrotnie w dzien hanifka jest aniolkime w nocy natomiast dosc czesto sie budzi:(((
Co do zabkow to nie mamy jeszcze ani jednego a juz dawno temu wydawalo mi sie ze zabkowanie sie zaczelo a tu nic

Ja wybralam szczepionki zalecane ale wsrod nich nie pojawilo sie szczepienie na pneumokoki bo mala nie ma kontaktu z zadnymi dziecmi,do zlobka tez mie pojdzie i zaszczepie ja jak bedzie wieksza i ryzyko tym samym wzrosnie,stwierdzialm ze nie ede jej obciazac czyms co da sie ominac bo i tak na prawde nikt nie iwe jak system immunologiczny zareaguje na to wszystko za parenascie lat,teraz bede musiala zastanowic sie nad szczepieniem na meningokoki ze wzgledu na nasz wakacyjny wyjazd.

130-140 ml na posilek to i tak niezle przy zabkowaniu!
moje malenstwo jak bnylo ostatnio przeziebione to mleczka zjadalo ledwo 50 ml (a na porcje zjada 160 ml)
tak ze glowa do gory zabki wyjda i dopiero zacznie sie zajadanie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry