reklama

Wrześniówkowe mamy

Kina o takiej rehabilitacji jak żyję nie słyszałam, ale mam nadzieję ze Ci pomoże. Ja naprawdę jestem zadziwiona tą ich służbą zdrowia, tam to tylko im brakuje żeby chorych do pieca na trzy zdrowaśki wstawiali, jak to się 100 lat temu na wsi ludzie leczyli.

reklama
Witam wszystkie wrześniowe mamusie :) moje serce urodziło się 7 września 2007roku :)

Dzięki Asi znalzłam to forum :) czy można się przyłączyć do pogaduszek?

Nie ma problemu :)

Może się przedstawie :) mam na imię Kasia, lat 24. Mieszkam na śląsku. 7 września o godzinie 14.00 przyszedł na świat Nasz największy skarb!!!! Kubuś :) waga 4200g wzrost 57 :)

Teraz Kubuś ma 6 miesięci i 6 dni i waży 9 kg i ma ok 80 cm wzrostu. Ogólnie jest okropnie ruchliwy :/ od początku karmie go mlekiem modyfikowanym. Od 4 miesiąca już jemy nowe pokarmy :) na które na szczęscie reaguje wspaniale. Nie ma uczulenia, biegunki i tym podobnych rzeczy.

Teraz w Świeta Wielkanocne będą chrzciny Kubalki :) już nie mogę się doczekać :)

Jak pisałam Kuba to wulkan energii czasem nawet za dużo jej ma bo pekam :) jestem z Kubusiem w domu i mam zamiar byc z nim do 3 roku życia :)

''Nie wiem czy jest lepsza-na pewnoi mniej stresująca, bo to metoda podpowiadająca dziecku co i kiedy ma robić-ćwiczy naturalne odruchy. Lepiej iść wcześniej niż odwlekać-a może mała będzie się dobrze czuła po tych ćwiczeniach?''

Pewnie ze pójdę z małą, nie sądzę żebym była mądrzejsza od lekarzy;-), szkoda tylko ze wizytę mamy dopiero 21 marca:-( żałuję również że tak późno zostało to zdiagnozowane ....

KASIU świetnie ze jesteś, na tamtym forum najbardziej się z Tobą zżyłam wiec bardzo się cieszę że przydreptałaś tu za mną:tak::-D;-):-)

A tak po za tym to już oficjalnie moge potwierdzić że mamy zęba. Przez noc się jeszcze bardziej przebił:-D Teraz głupio by było jak by wyszło że to nie ząb bo już tyle gratulacji dostałyśmy :-D:-):tak:;-)

Dzisiaj czeka nas szczepienie - wiem trochę późno ale nie bylo wcześniej naszej szczepionki... Już widze jak mała znowu będzie płakać na całego:-(:sorry2:

Asiu to GRATULACJE DLA JULII PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!

Kuba ostatnio jest tak strasznie marudny, że szok!!!! :( Pewnie teraz idą jedynki górne. Bo dolne już mamy :) są piekne dwie białe jedyneczki :D jak się uśmiecha to tak fajnie je widać.

reklama
My szczepienie mamy za sobą :) kolejne 29 kwietnia.

Dziewczyny czy szczepicie swoje dzieci na pneumokoki??? Słyszałam bardzo dużo sprzecznych opini na ten temat. Jedni twierdzą, że szczepienie jest obowiązkowe i dziecko powinno je przyjąć inni mówią, że to jedynie wpływ farmaceutów i lekarzy spowodowało ten bum na tą szczepionke i chodzi jedynie o kase bo jak wiadomo szczepionka do tanich nie należy. U Nas kosztuje 280 zł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry