Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No kurde goi sie goi jeszcze zostalo kawalek strupa czyli tego owrzodzenia ale wczoraj zaczal odchodzic czyli bedzie znowu otwarta rana ale to nic, juz wiem po tamtej taka wielka locha i juz prawie sladu nie ma, ze sie zagoi. Jak wyleczymy cale owrzodzenie nie bedzie bolu, zacznie ruszac nozka (juz zaczela,jeszcze nie do konca ale zawsze cos, moge jej nawet spodnie zalozyc, tzn nogawke na ta noge a nie moglam) ale wiecie co az wstyd sie przyznac. Ucieklismy, tzn nie oszlismy z nia do dermatologa bo az mnie krwe zalewa, ale sie upomnieli i musimy isc w piatek tak dla swietego sokoju, zeby i nastepnego konowala poinformowac, ze leczymy noge w Polsce (tzn przez internet) ale nie musza wiedziec. Tym bardziej ze ich sposoby nie przynosily efektu. Sluchajcie etraz tego. Bylam w koncu u gina dzisiaj, po 5 miesiacach od urodzenia (porazka w tej anglii) i badal mnie lekarz i badala lekarka i stwierdzili, ze za mocno mnie zszyli w szpitalu. Czaicie, stad bole itd. I sa dwa sposoby aby to wyleczyc. Albo ciecie i na nowo zszywanie, ale wola tego uniknac bo znowu moze sie sytuacja powtorzyc, a drugi to...padniecie jak Wam powiem. Otoz mam spotkanie u fizjoterapeuty i on mi pokaze specjalne takie cus , normalnie az mi glupio pisac, to cus jest plastikowe i bede se musiala to wkladac i z tym smigac i coraz wieksze i wieksze zeby tam wszystko wewnatrz poszerzyc no i on ma mi pokazac jak tego uzywac. Toc ja sie posram z bolu, jak wlozenie tampona to dla mnie maskara i bol i odrazu mi sie porod przypomina.
Kina...masarka!!!! Ale maja sposoby,tylko czy ci to pomoze??? Bo przeciez tkanka jest gietka i po wyciagnieciu tego 'plastikowego' cucu wszystko wroci do normalnosci tak jak po porodzie...lepiej sie tam dopytaj bo bedziesz z tym smigac a rezultat bedzie marny.
Kurdeczka tak bym chciala wszystkim poodpisywac, ale nie dam rady. ***<3An_eczka<3*** widzialam filmik z Nel i musze Ci powiedziec, ze super masz mala i podobna bardzo do Ciebie, tak mi sie wydaje taka dziewyczynkowa, taka delikatna. A moja mala wczoraj skonczyla 5 miechow i bylismy na wazeniu i wazy prawie 8 kilosow o!