reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja z kolei zawsze do 1 cos czytam...

Olo mi sam zasnal. Szok.

Kolejny pewnie przezyje w nocy...jak sie obudzi z rykiem

reklama
Doti...tez tak masz? hehe chyba wszystkie tak mamy...ja doznaje pewnego rodzaju ekscytacji widzac jak:spokojnie, bezpiecznie, wygodnie i szczesliwei tak sobie spi...

Zaraz popatrzę co tam popisałyście. Mam pycha kaszeczkę z jeżynami:yes:
Była u mnie kumpela i Matys normalnie czarował ją. Myślałam,że padnę:-D:-D
Dawno jej u na snie bylo,a Matys rozpoznaje już obcych i tak trochę ostrożnie do nich podchodzi. A do niej uśmiechal się zalotnie,jak nie reagowała to zaczepiał ją śmiejąc się na głos. Mamusi nie widział:baffled: Ach ci mężczyźni;-)

MOJA MA 2 zabki :D:D:D:D:D:D:D:D:D Dzisiaj zauwazylam drugiego :D:D:D:D:D

hruda Cow&Gate widzialam w dunnes stores, w tesco prawdopodobnie tez bedzie. Jesli nie znajdzie zadnego z tych, to niech zobaczy w aptece.A jak tam nie bedzie tzn, ze w Anglii tylko na recepte je dostanie. Dzis dowiedzialam sie jeszcze raz i na 100% wiem, ze sa tylko takie, ktore Ci wymienilam. Innych nazw nie ma tu dla skazowcow, ale wybor masz spory. Oznaczenia hmmm wiesz nie zwracalam na to uwagi, ale jak cos to lukne jutro lub pojutrze. Kiedy przyjezdzasz do meza?

Doti...tez tak masz? hehe chyba wszystkie tak mamy...ja doznaje pewnego rodzaju ekscytacji widzac jak:spokojnie, bezpiecznie, wygodnie i szczesliwei tak sobie spi...
Doti Hruda też tak mam zresztą juz kiedyś pisałam że śpiące dzieci są zawsze rozczulające:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wpadłam powiedzieć dobranoc bo znowu źle się czuję miałam nawet lekarza i dalej się męczę, rano juz myślałam że jest ok a tu znowu.:-(:-(:-(a czuję się tak mniej więcej tak:baffled::ninja2::no2::errr::errr::oo2::oo2::oo::oo::sad::sad: no ale chociaż nie wymiotuje a to już duży plus.

Atruviell pisze:
No, błagam, ty mi tego nigdy nie zapomnisz?:sorry2::-(;-):-D:-D:-D A chociaż moje trucie poskutkowało?

Atru o pewnie ze tak już podjęłam pierwszy krok - potwierdziłam przybycie:-D a jak będzie zobaczymy oj dziwaczeje ja na "starość";-)

A u nas ząbków nie ma. Dziąsła swędzą go jak diabli,bo pcha wszystko do buzi. Może niedługo...
Jak znajdzie się ząbka,to nie dziecko dostaje prezent od znalazcy,tylko znalazca dostaje prezent,odpowiednio spodnie lub sukienkę.
Atru myślałam,że tylko ja mam małe mieszkanko. 28 m. W sumie najważniejsze,że swoje!

reklama
Mairaaaannny:-D:-D A ja dzis chcialam wziac przyklad z Harsh i zmienic wyglad podpisu na wiosenny...ale nie dalam rady bo ciagle sie co dzialo,albo ktos przylazl albo dzwonil (bynajmniej nie M:-D:dry:) i tak dzien zlecial a teraz zasiadlam jak krol na tronie tlyko brakuje mi brofka Karmi poema di cafe fo course:) swoja droga swietny napoj a zazwyczaj ne cierpie niczego co jest zwiazane z kawa jakies cukierki itp samego w sobie coffe annana ubostwiam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry