Majandra, Tygrysku, Hruda, Nuśka, Doti, Carioca, Atru dzieki za cieple przyjecie

A juz myslalam, ze dawno o mnie zapomialyscie
Witam nowe kolezanki. Fajnie, ze nawet teraz rozszerza sie nasze grono.
Zapomnialam Wam napisac, ze Patryk przesypia juz cale noce. Kapiemy go o 21 i ok 22 juz spi. Budzi sie ok 6-7 i dostaje cycusia. Czasami zdarza mu sie pobudka ok 5 ale to raczej rzadko. Odkad zaczelam sie stosowac do rad Tracy Hogg i ustabilizowalam nasze codzienne zycie maly nawet kupki robi mniej wiecej o tej samej godzinie.
Nuska Patryk gada tylko wtedy kiedy ma na to ochote a nigdy wtedy kiedy do niego mowie"powiedz mama"

Taki przekorny jest ;-) Ale za to prawe wcale nie smieje sie na glos (bo tak bezglosnie to niemal caly czas) i bardzo nad tym ubolewam. Nawet zabawa w akuku go nie smieszy - patrzy wtedy na mnie jakbym byla jakas niepowazna. Jedyna zabawa przy ktorej sie smieje na glos to samolocik.
Ja tez uwielbiam stroic Patryka. W domu raczej chodzi w spodenkach i bodziaku albo bluzeczce ale jak gdzies wychodzimy to staram sie go jakos fajnie ubrac. Teraz dziadzki nakupily mu mnostwo ubranek wiec bede miala pole do popisu. Ale mnie sie wydaje, ze jednak latwiej jest ubrac dziewczynke i to niezaleznie do tego czy mieszka sie w PL, USA, GB czy innym kraju.
A a propos sukieneczek to musialam kupic kilka dla coreczek moich kolezanek i kuzynki i tak mi sie spodobaly, ze przywioze ze soba kilka dodatkowych z mysla o sprzedaniu. Gdybyscie chcialy to podaje linka do strony na allegro gdzie je wystawilam:
pierwsza
druga
druga jest w dwoch rozmiarach
Martha widze, ze kolejna Krakowianka do nas dołaczyla. Juz jestesmy we trzy :-):-):-)
A u nas w koncu piekna wiosenna pogoda i az chce sie zyc. Juz mialam dosyc tych ciaglych sniegow i mrozu. Czasami to mielismy nawet -18, brrrrr
Atru zebys wiedziala ze BB to niezle uzaleznienie. M juz od ponad roku smieje sie ze mnie jak widzi ze czytam nasze forum i mowi ze jestem wariatka. Strasznie mi Was brakowalo i ogromnie sie ciesze ze wrocilam