reklama

Wrześniówkowe mamy

No to HARSH zapowiada ci sie imprezowy kwiecien super...chcialabym sie pobawic na jakims weselu ale jak narazie nie zapowiada sie na to
a sukienke kupilam zeby miec do turcji ciekawa tylko jestem czy bedzie mi pasowac bo to rozmiar S mierzylam sie no i wymiary niby pasuja zobaczymy

reklama
Popieram !

Ja uwielbiam Olafa stroic, swoja droga!

i wpadlam na pewien pomysl (troszke zgapilam:P). ale to w nowym watku...

I co do imprez.. Mam 3 sluby, 3 18...i do tego chrzciny Olafa...

Carioca77 dziekuje za inf , czyli potweirdza sie moje przypuszczenie ze to skaza, juz wyeliminowalam wiele ale majonezu jeszcze nie wiec i majonez do kosza, niech i tak bedzie.. skoro maly tylko mamine mleczko chce pic, a czy Stasio ma jeszce jakies ranki na calku czy przy diecie nic mu nie bylo???

Franeczko21 moje szczescie jest od poczatku ladnie nocki przesypia, o 7,30 obowiazko kopcianie, potem flacha potem kolo 23 woda przez sen jakies 60mli spanko a o 2-giej 3-ciej flaszka i spanie do 7-mej no a potem to sniadanko (snlac) i zabawa:)

fakt chłopca można stroić al ekitek to mu nie zrobisz Nuśka, heheh wiem coś o tym bo mam i chłopca i dziewczynkę i jeszcze jedno cięzko mi znalesć coś ekstra dla Szymka a dla malej to samo wpada w łapki

Dzięki Dziewczyny za odpowiedź!:-)
Mam wrażenie , że to jak ze wszystkim: kwestia indywidualna...zobaczymy jak będzie dalej...
Klavell-bardzo ładna ta sukienka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry