• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

No to HARSH zapowiada ci sie imprezowy kwiecien super...chcialabym sie pobawic na jakims weselu ale jak narazie nie zapowiada sie na to
a sukienke kupilam zeby miec do turcji ciekawa tylko jestem czy bedzie mi pasowac bo to rozmiar S mierzylam sie no i wymiary niby pasuja zobaczymy

reklama
Popieram !

Ja uwielbiam Olafa stroic, swoja droga!

i wpadlam na pewien pomysl (troszke zgapilam:P). ale to w nowym watku...

I co do imprez.. Mam 3 sluby, 3 18...i do tego chrzciny Olafa...

Carioca77 dziekuje za inf , czyli potweirdza sie moje przypuszczenie ze to skaza, juz wyeliminowalam wiele ale majonezu jeszcze nie wiec i majonez do kosza, niech i tak bedzie.. skoro maly tylko mamine mleczko chce pic, a czy Stasio ma jeszce jakies ranki na calku czy przy diecie nic mu nie bylo???

Franeczko21 moje szczescie jest od poczatku ladnie nocki przesypia, o 7,30 obowiazko kopcianie, potem flacha potem kolo 23 woda przez sen jakies 60mli spanko a o 2-giej 3-ciej flaszka i spanie do 7-mej no a potem to sniadanko (snlac) i zabawa:)

fakt chłopca można stroić al ekitek to mu nie zrobisz Nuśka, heheh wiem coś o tym bo mam i chłopca i dziewczynkę i jeszcze jedno cięzko mi znalesć coś ekstra dla Szymka a dla malej to samo wpada w łapki

Dzięki Dziewczyny za odpowiedź!:-)
Mam wrażenie , że to jak ze wszystkim: kwestia indywidualna...zobaczymy jak będzie dalej...
Klavell-bardzo ładna ta sukienka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry