reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziekuje ucualuje ucaluje. ***<3An_eczka<3*** mi to sie smiac z nich chce, ja sobie tego nie wyobrazam, moj J. stwierdzil, ze to bedzie tak jakbym sobie wibrexa wlozyla i chodzila z nim caly dzien, az brak mi slow,tzn teraz sie smieje z tego, bo nad ta Anglia to tylko albo smiac sie albo plakac.

reklama
W ogole ja nie wiem, jutro postaram sie wstwic zdjecia. Wedlug tej siatki centylowej wszystko jest ok ale jak ja zobaczycie to taka bumba z niej i tylko na cycu, az sie boje jak sie zacznie dokarmianie, ale jest za co zlapac przynajmniej. A co do spania Waszych dzieciaczkow to Wam zazdroszcze, bo moja ma nawyk taki sam od urodzenia, czyli zasypia na dobre kolo 23 lub 24 i co 2 godziny pobudka na cyca, tak do ok 8 .Potem pobudka na dobre, kolo 11 drzemka 10 minutowa w porywach 20, i jak jej sie zachce to w domku jeszcze strzeli przez caly dzien jedna drzemke. Chyba ze jestesmy na spacerze to si i spi. Ona malo snu potzrebuje chyba.

To Nel znow wali kime jak ja:) czyli dluuugo.Wklej zdjecia malej koniecznie! Moja tez na cycu a ledwo nog dosiega raczkami przez brzuchol:-D:-D Co do wysp to racja,dobrego lekarza ze swieczka szukac,ja nie wiem jak oni tam funkcjonuja...:confused:

Musze ruszyc tylek i isc sie umyc, a chce mi sie jak.... .No nic zmykam wiec. DOBRANOC ***<3An_eczka<3*** zmykam. Chyba, ze mala zrobi sobie dzien zamiast nocy to moze tu zajze, ale miejmy nadzieje, ze nie.Pa!

Kina coś Ci poradzę. Jest taki żel LIGNOCAINUM HYDROCHLORICUM 2% i ten żel używa się np. przy intubowaniu. Ma on na celu znieczulenie śluzówki. Mi przepisała to moja lekarka,bo też myślałam,że za mocno mnie zszyli. S się śmiał,że jak mi gromnicę wsadzi :szok:to zaraz mi się wszystko poluzuje:-D:-D No ale skończyło się na żelu. Na szczęście dla mnie;-) I po zaaplikowaniu tego żelu jakoś nam idzie. Może niech przepiszą Ci coś takiego to znieczulisz się chociaż przy wkładaniu tego cuda:baffled:

Kina az mi ciarki przeszly po plecach jak czytalam Twojego posta. Szczerze wspolczuje i nie zazdroszcze "rehabilitacji".
Nie wiem co sie dzialo z Twoja coreczka ale z tego co pisalas to chyba bidula se nacierpiala. Dobrze, ze uz jest lepiej.

reklama
No i moja perla nie spi wiec pisze o! justyna800717 dzieki za porade, ale ja wiem, czy oni tu to maja a nawet jak maja to jakbym im powiedziala to przepisza mi co najwyzej ten ich paracetamol.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry