Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...ale kto wie? Kina uwazaj tam...i jakby co to kopa w ten jego "warsztat parcy"

WITAJ Kasiu wsrod nas...Witam wszystkie wrześniowe mamusiemoje serce urodziło się 7 września 2007roku
![]()
Dzięki Asi znalzłam to forumczy można się przyłączyć do pogaduszek?
Klkasz w ikonke cytuj osoby ktorej chcesz post zacytowac nastepnie klikasz odpowiedz i odpowiadasz pod zacytowanym postemdziewczyny mam prośbę napiszcie mi jak Wy to robicie ze w odp. cytujecie czyjąś wypowiedź, ja się starałam to zrobić ale jakieś fujki mi wyszły![]()
Ja szczepilam hanifke na pneumokokiMy szczepienie mamy za sobąkolejne 29 kwietnia.
Dziewczyny czy szczepicie swoje dzieci na pneumokoki??? Słyszałam bardzo dużo sprzecznych opini na ten temat. Jedni twierdzą, że szczepienie jest obowiązkowe i dziecko powinno je przyjąć inni mówią, że to jedynie wpływ farmaceutów i lekarzy spowodowało ten bum na tą szczepionke i chodzi jedynie o kase bo jak wiadomo szczepionka do tanich nie należy. U Nas kosztuje 280 zł.