reklama

Wrześniówkowe mamy

Mam głupie pytanie,co to są torenty:baffled::confused:
Z uszkami to jest tak,że im częściej i więcej są czyszczone tym tej woskowiny jest więcej,bo ona chroni ucho w środku.
Ja do zdjęć też używam PISASA2 i jeszcze DreamLightPhotoEditor

reklama
witam
wieści z pola bitwy z choróbskiem:
Tygrysek czuje się lepiej, coraz mniej suchego kaszlu i duszności ale zdrowa jeszcze nie jestem
Wiktorynka ma katar ale podaje jej Ibum i Sanosvit i licze że na tym się skończy tem. max w pupie 38, ale mam za to inny problem jak dla mnie to nowość mocno podrażniona pupa i pipi mojej córci, szok pierwszy raz coś takiego widziałam, wstajemy rano a tam masakra istny ogień, myje ją ciepłą wodą nie chusteczkami, zmieniam czesciej pampera ipozwalam jej pobrykać bez i smaruje grubo sudocremem naprzemian z linomagiem wcześniej stosowałam tylko krem bambino albo zwykła mąkę ziemniaczaną ale zauważyłąm u małej liźniejsze kupki więc to raczej od nich się ta pupa mogła tak podrażnić, he sama już nie wiem
Szyma się trzyma pije sobie te Actimele i jest git
Bartez też juz wyszedł z przeziębienia jakoś u nas te kobietki to faktycznie słaba płeć ;)
wczora mój stażak ochotnik byl na pierwszej akcji, 3 km od nas paliły się zabudowania inwentarskie takie stare owczarnie w których Duńczyk trzymał słomę, masakra ponoć jeszce się tli a mineło już 24 godzinnki
co do uszków to ja staram się za częst przy nich nie majstrować i raczej co 2 dzień delikatnie po malżowince z wierzchu wycieram nadmiar i to zawsze po kąpieli

Dzisiaj zroiłam Szymkowi dzień dziecka i nie poszedł do przedszkola jutro tez nie pójdzie bo ja chyba pójde do lekarza z małą żeby zweryfikować czy daje małej dobr eilości sanosvitu i czy to oby wystarczy żeby ją uchronić przed zapaleniem oskrzeli czy nieda Boże płuc a potem mam kurs do Gryfina bo teściu o dziwo po 6 miesiącach się zebrał i przepisuje na mnie zniżkę na prąd nareszcie będa mniejsze rachunki

Ciekawa jestem na której stronie się jeszcze znajdę:confused:

A moje dziecię właśnie ucina sobie ostatnią drzemkę przed nocą:-) On mi co 2 godziny idzie spać a bawi się z 1, godziny-2 godzin :szok: Olka mi nie chciała spać...i do dziś tak ma:szok: A wlaśnie dziewczyny co mają teraz 3-latki to Wasze jeszcze śpią :confused:

strona 1000!

szampan.jpg

Gratuluję sobie i wszystkim BBholiczkom!

Justyna też słyszałam że od częstego czyszczenia woskowiny jest więcej
i jako posiadaczka 2 dzieci to też jestem zdania że wózki wielofuncyjene się nie sprawdzają chyba że na wsi i się ich nigdzie nie zabiera bo są ciężkie i wielkie, ale jak znajdę super parasoleczkę to ją będę wszędzie zabierała i mała będzie jeździla w swojej bryce

Mam nadzieję,że dobrze mi się wklei Anne Geddes - zdjęcia dzieci - fotki, obrazki, fotografie, tapety
a jesli nie w wpiszcie sobie w wyszukiwarce Anne Geddes. Kiedyś oglądałam program jak robią te zdjęcia. Budują takie wielkie,np. kwiaty,czy anioły i umieszczają w nich dzieci. To nie jest żaden fotomontaż. Matys dostał album "Moje 5 lat" z jej zdjęciami. A siostra kupiła sobie w Anglii bardzo opasły album ze zdjęciami robionymi przez nią. CUDO:tak::tak:

a u mnie jeszcze nie ma 1000,
mój Szymek to już od 3 roku życia nie spał w dzień on to może i by zasnął ale ja to miałam gdzies bo wstawał sobie potem o 17 i weź takiego uśpij po wieczorynce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry