Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i co za nowatorskie sposoby "rehabilitacji"

. Szczerze współczuję przejść. Taki to poród naturalny, że jeszcze po 5 miesiącach wychodzi człowiekowi bokiem. A o ile dobrze pamiętam, to przy samym porodzie też nie miałaś wesoło.*Kasia*: pisze:7 września o godzinie 14.00 przyszedł na świat Nasz największy skarb!!!! Kubuśwaga 4200g wzrost 57
![]()

Wypisz wymaluj mój KubasekKuba to wulkan energii czasem nawet za dużo jej ma bo pekam![]()
:-) Może to zabrzmi strasznie - ale ponoć wszyscy Jakubowie to małe diabełki. Mój ma już prawie trzy latka i z czasem jest... tylko gorzej...;-);-);-)Carioca: pisze:A Stasiek wlasnie powiedział "dupa"![]()

:-Martha8: pisze:Nie wiedziałam ,że można nadrukować tyle przez jedną noc- nieźle Dziewczyny!!!
;-)
Cina: pisze:ja tez co drugi dzien sprawdzam czy ida te zabki czy nie, a tu slinotok straszny a zabkow ani widu ani slychu...
Gabids: pisze:Co ile dni musicie czyscic uszka maluszkom?Ja czyszcze co dwa dni bo doslownie miodek sie wylewa![]()
), to normalnie bałabym się sama leczyć maluszka z podwyższoną temperaturką, katarem, luźniejszymi stolcami itd. Chociaż mam nadzieję, że u Wiktorynki to tylko zwykłe przeziębienie. A pupa i cipciusia mogą być zaczerwienione właśnie z powodu biegunki, spróbuj pupę posmarować Tormentiolem (z powodów oczywistych nie wiem, czy można tę maść stosować w tym drugim miejscu), wykąp małą w krochmalu, spróbuj zmienić rodzaj pieluch jednorazowych (to też czasem pomaga), to wszystko plus twoje własne sposoby powinny zdać egzamin. No, Kuba jeszcze ma jedną drzemkę między 13:00 a 15:00, choć coraz częściej obywa się bez niej. Jak nie śpi w dzień to zasypia ok. 20:00 ale od 17:00 to można sobie żyły z nim pociąć, taki jest marudny. Jak się prześpi z godzinę, dwie to idzie spać później, między 21:00 a 22:00 nawet, ale za to śpi najczęściej do 7:00-8:00 rano i wieczorem jest grzeczniejszy. Mi to nawet pasuje, bo gdyby szedł spać wcześniej to kolidowałoby mi to z kładzeniem Tymka. A tak po położeniu spać młodszego mam jeszcze trochę czasu na bycie sam na sam z pierworodnym.Etka99 pisze:A wlaśnie dziewczyny co mają teraz 3-latki to Wasze jeszcze śpią![]()
Carioca: pisze:strona 1000!
![]()
Gratuluję sobie i wszystkim BBholiczkom!

Gabids: pisze:Dziewczynki to dzisiaj impreza online z okazjii 1000Mi jeszcze renskie zostalo
bo to duza butla 1,5 byla.
![]()

Kurcze mialam sie kogos o cos spytac ale zapomnialam...juz wiem ktoras z was sadzila swojemu dziecku wirtualne drzewko podawal linka a ja nie umie tej strony znalesc czy moglaby jeszecze raz wkleic tego linka bo chce hanifce tez posadzic drzewko
)
chetnie też posadze drzewko Kubalkowi.Witaj, Kasia! Mój pierworodny też ma na imię Jakub, zatem witam w Klubie Kubusiowych Mam
Wypisz wymaluj mój Kubasek:-) Może to zabrzmi strasznie - ale ponoć wszyscy Jakubowie to małe diabełki. Mój ma już prawie trzy latka i z czasem jest... tylko gorzej...;-);-);-)
nigdy jednak tego nie brałam poważnie, a tu proszę.A autorką 10.000 posta jest -uwaga uwaga - *Kasia* - gratulujemy!![]()