reklama

Wrześniówkowe mamy

Tygrysek i z jaką prędkoscią Ci ciągnie???? Ja dopiero pobrałam torrent :) ale już nie mogę się doczekac jutrzejszego ściągania :)

Miałam iść spać wiem :) już idę,

reklama
Oki,tak chcialam się upewnić co do tego zamkniętego. Czy przypadkowo nie otworzył się na świat;-)
Wczoraj sciągnęłam sobie Pachnidło,bo już moja mama mówiła,że fajny. Teraz muszę S wygnać spać,bo na razie śpi,ale na łózku i giry śmierdzące podtyka mi pod nos:wściekła/y::wściekła/y:

hruda szczesliwej podrozy i udanego pobytu!!! Ten Cow&Gate dla skazowcow widzialam w sklepie za 11 euro. Ale w Uk moga byc inne ceny, w tym Ci nie pomoge. Idzcie do Gp i zobacz po ile te mleka na recepte, bo tylko Cow&Gate widzialam bez recepty. Przypuszczam, ze moga byc tansze. Najpierw wybierz sie do apteki i zapytaj czy daja bez recept, bo czasem moga sie zgodzic sprzedac, ale o troche drozej.
Ja za zwykle mleczko Cow&Gate place ok 13 euro.
M w pracy, a ja zaraz bede ogladac po raz setny Striptizerke z Demi Moore ugh, ale nic innego nie leci.

a mój mężuś zasnął na kanapie i o zgrozo nie chce wstać do łóżka
ja ten film ściągam emule więc może za 2-3 dni go będe miała a zresztą mam tyły w oglądaniu inych filmó więc mogę poczekaćn

Czesc dziewczyny, nie mam sily na nadrabianie (poki co) wpadlam tylko sie przywitac i powiedziec ze pobyt w ojczyznie zupelnie mi nie sluzy...:-(
Mam nadzieje ze sie poprawi zanim bede wracac do IE
na razie jest tak sobie i jestem chora:baffled:
pozdrowienia i dobrej nocy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry