reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia chyba nie drozej niz w polsce bo 5£ za prawie kilogram mleczka.

etka czy mi gdzies umknela czy nie chwalilas sie ze Bartus ma zabka.Gratulacje.Czytalam bloga Bartoliniego:-)i jeszcze slucham tej pioseneczki Nie lekaj Sie.:-)

NuSka obejzalam w kocnu i 2 dni mi to zajelo:-D:-D Generalnie film od poczatku trzyma w napieciu ale potem troszeczke zaczynaja sie wydluzac sceny dotyczace jego drogi w poszukiwaniu recepty na zatrzymanie zapachu...siedzi ,kombinuje,wymysla..i to trwa troche za dlugo,film o tyle mnie ujal ze jak wiadomo wszystko dzieje sie na tle XVIII Francji i ten klimat jest nie do opisania,ciemne,kamienne uliczki z lampionami,zakamarki ...cudo! No i scena z poczatku czyli narodziny Grenouillego...nie wiem jak to jest opisane w ksiazcze ale w filmie dosc brutalnie...Co do zakonczenia to w zyciu bym sie nie spodziewala...aaa i jeszcze swietnie pokazali 'uczte milosci' na rynku kiedy mialo dojsc do egzekucji. na 10 dalabym 7
Powiem ci że dosadnie do dziś pamiętam jak to czytałam miałam wrażenie że czuje ten "smród" .

NuSka ten smrod i ta swinia ktora swoje dziecko do odpadkow chciala wrzucic jak zreszta wszystkie ktore urodzila na tym targowisku...to jest masakrycznie pokazane..taki malutki newborn lezy w tym blocie,odpadach i probuje zlapac pierwszy oddech...brrr

reklama
Ale to musi być fajny programik ten photoshop tak tu czytam co można zrobić i jestem pod wrażeniem zmiana tła przejścia itd ja ma picasa2 i tam nie ma takich opcji chyba ze ja nie wiem że są????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry