reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Pytałyście o prace domowe. My też Maćka zagonić nie możemy. Miga się okropnie.
Dziś idę na drugą turę wyborów na wójta. Może Maćka wyciągnę, bo J nie zameldowany tu to nie idzie.
Monia, ja chętnie przyjmę kilka kilogramów.:D
Piszę z komórki. Przepraszam za błędy i brak normalnych emotek

reklama
Witam z mroźnej krainy, łoj matulo jaka zimnicaaaaaaaaaaaa ale już w piecu napalone:tak: młodego cos bierze, poszedł do szkoły ale chyba to nie było dobry pomysł:sorry:

Instruktora grupy Rebelia dostała zaproszenie do wzięcia udziału w Międzynarodowym Festiwalu Talentów w Rzymie, w wakacje. Starsze grupy jadą i zasłuzone osoby z Mai grupy, Majauśka też:tak::-) więc mam z głowy obóż czy kolonie w tym roku, jadą na tydzień, oprócz wystepu jest rwniez zwiedzanie, m.in. Bazayliki Sw. Piotra, Coloseum, Watykanu itp, hotel mają z prywatną plażą i basenami:-)

Hej kobietki!

zmęczona jestem tym weekendem. Bieganina po imprezach daje sie we znaki- nie mogłabym być celelbrytką!:-D:-D

Zimno i u nas! ten wiatr jest okropny.

Mam kilka cichych postanowien na adwent, ale nie piszę, bo sie boję, że nie wytrzymam:zawstydzona/y:

nie wiem tylko co J kupić, a ciuchw bym nie chciała :baffled:

ja mam P. w tym roku z głowy, bo w końcu zrozumiał, ze jednak przyda mu sie tablet. Julitka oczywiscie oburzona, że jej nie chcemy kupic:rofl2:

Witam.

Dziś idę na drugą turę wyborów na wójta. Może Maćka wyciągnę, bo J nie zameldowany tu to nie idzie.

my też wczoraj byliśmy.

Instruktora grupy Rebelia dostała zaproszenie do wzięcia udziału w Międzynarodowym Festiwalu Talentów w Rzymie, w wakacje. Starsze grupy jadą i zasłuzone osoby z Mai grupy, Majauśka też:tak::-) więc mam z głowy obóż czy kolonie w tym roku, jadą na tydzień, oprócz wystepu jest rwniez zwiedzanie, m.in. Bazayliki Sw. Piotra, Coloseum, Watykanu itp, hotel mają z prywatną plażą i basenami:-)

suuuper! jak to ekonomicznie jest mieć zdolne dziecko:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Justka, zagladaj co jakiś czas w zakładkę Moje Allegro-kupony-odbierz kupon. Oni co jakiś czas daja nowe.

Hej kobietki!

zmęczona jestem tym weekendem. Bieganina po imprezach daje sie we znaki- nie mogłabym być celelbrytką!:-D:-D

Zimno i u nas! ten wiatr jest okropny.

Mam kilka cichych postanowien na adwent, ale nie piszę, bo sie boję, że nie wytrzymam:zawstydzona/y:

ja mam P. w tym roku z głowy, bo w końcu zrozumiał, ze jednak przyda mu sie tablet. Julitka oczywiscie oburzona, że jej nie chcemy kupic:rofl2:

my też wczoraj byliśmy.

suuuper! jak to ekonomicznie jest mieć zdolne dziecko:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Justka, zagladaj co jakiś czas w zakładkę Moje Allegro-kupony-odbierz kupon. Oni co jakiś czas daja nowe.

nie za bardzo 1,5 tyś + kieszonkowe będzie to nas kosztowało:sorry:

Te poastanowienia to pewnie lista typu: brak słodyczy, więcej ruchu, .............itp .....hihihiihhi

przynajmniej się wytańczyłas za nas:cool2::cool:?
Aneta ja tam Wy na domówce?

WItam
Agulka oby Adasiowi sie nic nie rozwineło .Zdrówka dla Adasia
Donuś fajny prezent ja znowu zastanawiam się nad nawigacją dla D

u nas też tak jakby chorobowo.W piatek Mateusz nie był w szkole a już szliśmy nawet pani wychowawczyni z parkingu machał bo w oknie klasy ją widział i przed samą szkołą zaczął wymiotywac więc był powrót do domu. Na szczęście w sobotę juz było ok ale wczoraj zaczął kaszlec jest na syropach. OLa wczoraj też cos zaczeła kaszlec dziś ten kaszel też nieciekawy miała a na roratach w na kazaniu musialam z nią wyjśc i odwieźc ją do domu bo głowa ja bolała,brzuch i słabo jej się robiło. Godzinkę sie zdrzemneła i powiedziała że juz się dobrze czuje i chciała iśc do szkoły (na 9 miała) wiec ja zawiozłam ale jak cos to ma tel i ma dzwonic...
ja tez jakas niewyraźna.........
brrrr zimno na dworze:wściekła/y:

Te poastanowienia to pewnie lista typu: brak słodyczy, więcej ruchu, .............itp .....hihihiihhi

przynajmniej się wytańczyłas za nas:cool2::cool:?
Aneta ja tam Wy na domówce?

Aguś, blisko, blisko:-D:-D:-D

Wytańczyłam sie, pojadłam wszelkich nowości, bo menu było bardzo wyszukane i "światowe", z czego mój P. nie był za bardzo zadowolony, bo cały czas mu brakowało schabowego z ziemniakami i mizeria:-D:rofl2::cool2:. My z koleżanką za to byłyśmy zachwycone nowymi smakami,

WItam
Agulka oby Adasiowi sie nic nie rozwineło .Zdrówka dla Adasia
Donuś fajny prezent ja znowu zastanawiam się nad nawigacją dla D

u nas też tak jakby chorobowo.W piatek Mateusz nie był w szkole a już szliśmy nawet pani wychowawczyni z parkingu machał bo w oknie klasy ją widział i przed samą szkołą zaczął wymiotywac więc był powrót do domu. Na szczęście w sobotę juz było ok ale wczoraj zaczął kaszlec jest na syropach. OLa wczoraj też cos zaczeła kaszlec dziś ten kaszel też nieciekawy miała a na roratach w na kazaniu musialam z nią wyjśc i odwieźc ją do domu bo głowa ja bolała,brzuch i słabo jej się robiło. Godzinkę sie zdrzemneła i powiedziała że juz się dobrze czuje i chciała iśc do szkoły (na 9 miała) wiec ja zawiozłam ale jak cos to ma tel i ma dzwonic...
ja tez jakas niewyraźna.........
brrrr zimno na dworze:wściekła/y:

Monia, zdrówka życzę, widocznie teraz obchódka do Was doszła. U nas już była, łagodna, najbardziej P. kasłał i jeszcze go dusi.

Witam.
U nas aż tak zimno nie jest (minus 3 w tym momencie) albo może mi się tylko tak wydaje, bo ja nadal pomykam w kurtce jesiennej i butach przed kostki. My jeszcze nie chorujemy, ja i Maciek to w ogóle bardzo rzadko chorujemy.
No i mamy nowego wójta. A u Was Donkat jak wybory?
Ale fajnie! Szkoda tylko, że tak drogo :szok:

U nas tez mrozno, dzisiaj juz w miare,ale wczoraj byl bardzo zimny mocny wiatr. Nie wiadomo jak ubrac do szkoly:baffled: na razie mlody pomyka w takich wyzszych adidasach, bo nie chce zeby girki ugotowaly sie w szkole, jak idziemy to mowi,ze cieplo,ale my mamy jakies 5 minut pieszo. Kupilam w Biedronce te kalesony termoaktywne i zaczelam zakladac, pytalam w drodze do szkoly, czy cieplo - cieplo, czy w szkole nie bylo goraco - nie, mam nadzieje,ze na fakcie tak jest.

reklama
U nas tez mrozno, dzisiaj juz w miare,ale wczoraj byl bardzo zimny mocny wiatr. Nie wiadomo jak ubrac do szkoly:baffled: na razie mlody pomyka w takich wyzszych adidasach, bo nie chce zeby girki ugotowaly sie w szkole, jak idziemy to mowi,ze cieplo,ale my mamy jakies 5 minut pieszo. Kupilam w Biedronce te kalesony termoaktywne i zaczelam zakladac, pytalam w drodze do szkoly, czy cieplo - cieplo, czy w szkole nie bylo goraco - nie, mam nadzieje,ze na fakcie tak jest.

Justa ja wpadłam na ten pomysł z kalesonami termoaktywnymi wczoraj, wrrrrrrrrrr a u nas tylko dla dziewczynek się zostały:wściekła/y: no ale już wylukałam ze na Decathlonie są za 17zł a darmowa przyesyłka.
U nas dzieci zmieniają obuwie jak tylko wejda do szkoły:tak:

Majandra niby drogo, ale weź tak sama wykup taką wycieczke z takimi atrakcjami, tez tyle wyjdzie a może i nawwet drożej.

Do góry