reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

A teraz chwila refleksji...
Dziewczyny, wy też tak macie?J a ciągle nie mogę się przyzwyczaić, że nasze wrześniowe dzieci mają już więcej niż trzy miesiące.
Nie wszystkie, nie wszystkie :-D Ja jakoś nie tęsknię za ciążą ani za tym co minęło bo ciagle myślę o tym co przed nami. Czeka nas jeszcze tyle wyzwań, wzruszeń, radości...

reklama
Iza - he he, o to chodzi, że ja też nie tęsknie fizycznie za ciążą, tylko za... hm... nie wiem, jak to ująć... za samym odczuciem bycia w ciąży... Takie tam moje przemyślenia, wiedziałam że tak będzie...:-)

To sie dogadałyśmy. Mi też nie chodziło o ciążę jako ciążę tylko o to że to już było więc to znam ale nie wiem co mnie czeka po południu, wieczorem, jutro... :D

Dziś mój omek strasznie płaczliwy jest.. Wiecie może czy dzieci mogą zarazić sie grypą żołądkową i jakie maja objawy? Strasznie się o niego boje chociaż zachowaliśmy wszelkie środki ostrożności, żeby nikt się nie zaraził więcej tym świństwem.

Hanifka wlasnie zasypia sciagnelam jej wczoraj kolysanki i slicznie mi przy nich zasypia sama w lozeczku...pogoda dzis u mnie swietna slonko swieci wiec wybierzemy sie dzis napewno z Hanifka na spacerek, czekam tyko na moj film na 12 i po filmie sie ubierzemy i pojdziemy...
wlasnie przed chwila pod moimi oknami facet na skuterze jechal i sie przewrocil zabralo go pogotowie, a skuter ludzie pilnuja...

dzis na obiad a raczej obiado kolacje pieczone ziemniaczki z czosnkiem i ziolami, do tego kotleciki z kurczka w chrupkiej panierce i suroweczka...mniam...ziemniaczki juz gotuje, pokroje sobie w plastry i potem tylko podpieke na maselku na patelni...

Iza - grunt to się dogadać:-D:-D:-D.

Co do grypy żołądkowej, to to jest infekcja najczęściej wirusowa. A więc bardzo łatwo się tym zarazić. Objawy to zapewne biegunka i wymioty. Nie życzę maleństwu, żeby się zaraziło i trzymam kciuki, żeby ta płaczliwość to był tylko chwilowy spadek nastroju, a nie objaw choroby. Dużo zdrówka życzę!

Nuska - ja mam te karuzelke co Tygrysek od 3 miesiecy i jeszcze nie wymienilismy baterii.
Atru - stronka o krewnych jest tez fajna, mam juz 56, dzialam tam od miesiaca.

ale widze ze dziewczyny faktycnie poprzepadały :)

AINAHELED
W dniu Twojego święta o ile się nie mylę to okrągła rocznica prawda :)

Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście,
wyznam tu wszystko jasno i kwieciście.
Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami,
ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami:
niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha.
Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha.

reklama
Do góry