majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
w ciągu 15 minut zasną mi na rękach W PIONIE!! Że też wygodnie mu było...
Moj tylko tak zasypia;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
w ciągu 15 minut zasną mi na rękach W PIONIE!! Że też wygodnie mu było...

;-)
, szczególnie po kolacyjce...15 minut drzemki i hajda zabawa do 22

No i najważniejsze, że wszystko jest ok, jeżeli to niedobór wit D3 to ta zwiększona dawka powinna pomóc, a jak lekko za słabe napięcie to tak jak pisałaś, troszkę ćwiczeń i wszystko będzie cacy
A jak zerkniesz na ten link który wstawiła Carioca to sama zobaczysz, że większość tych "ćwiczeń" to po prostu codzienna pielęgnacja maluszka tylko w sposób, który powoduje zapamiętywanie prawidłowych odruchów i przy okazji ćwiczy wybrane partie mięśni (fajne jest to ćwiczonko z przewieszaniem małego przez kolanka, super prostuje i koryguje asymetrię i przy okazji ćwiczy cała górną partię mięśni) No i dzidzia codziennie pielęgnowana nawet nie ma pojęcia, że ćwiczy i nie jest to takie straszne i męczące jak np metoda vojty. Tu po prostu wykorzystuje się wszystkie codzienne czynności przy maluszku. A co do główki to chyba wszystko jest ok skoro pediatra nic nie mówiła. Widocznie przyrost od ostatniego razu jest w normie i nie ma się czym denerwować, ot taka jego uroda. U nas z kolei już powoli czapki robią się za małe bo Muniek ma 43,5cm
A klata 44 więc wszystko jest ok jak stwierdziła dzisiaj neurolog. Dla porównania ostatnim razem miał 40,5 cm "(półtora miesiąca temu). dodatkowo uspokoiło mnie dzisiejsze usg główki, które zleciła nam kontrolnie na ostatniej wizycie i przed dzisiejszą w zasadzie już wszystko wiedziałam.
To dopiero nabijanie biednych polaczków w butelkę (to tak jakby €=5,9zł!!!) a cywilizowana europa płaci za to 1/3 mniej
Nigdy nic już tam nie kupię