reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

Larcia u nas jest taki motyw ze M ma karte w ie w euro oczyiwscie a ja sobie z mysla o tym ze z Polski bede robila zakupy zalozylam konto w pay palu tez w Pl i byly takie cyrki bo nie wiedzialam ze kraj musi pokrywac sie z krajem wydania karty,zablokowali mi wszystko,musialam dzwonic do dublina tlumaczyc sie,M chcieli karte zabl. a on mial jakos wtedy przyleciec i nie moglby zabookowac biletu,jaja nie z tej ziemi:-D:-D nie wiedzialam o istnieniu 3v

reklama
A teraz dopiero doczytalam....tylko ze to jest tez na Irlandie serwis a ja chce cos tak sprytnego co da mi poslugiwac sie karta z ir w pl przez ebay...troche skomplikowane ale chyba nic takiego nie ma:-D Ide jakis film wlaczyc...ciekawe co tam hruda porabia..szczesciara jedna,wreszcie sie zespolila z chlopem:-D Zycze milych snow

Aneczka ja dzieki 3v place paypalem, spiworek mam z UK, wiec chyba dzialaloby i w Pl- musialabys sprobowac :) Chyba tak zrobie- tez uciekam, spiaca sie zrobilam. Dobranoc

No to ja się witam:tak:

Jejku, jakaś bezsenność mnie dopadła. Tymo z racji wieczornego nie dojedzenia obudził się o 4tej, a ja normalnie otwieram oczy i czuję się w 100% wyspana:szok::szok::szok: Nakarmiłam młodego i dalej czuję, że coś mnie nosi. Ach, a potem w dzień będę umierać...

reklama
Nuśka - trzymam kciuki, żeby nie trzebabyło antybiotyku :baffled:
Larcia, Aneczka - czy z tego sklpeu mozna zamawiać do Polski? Czy tę kartę v3 można zamowic mając konto tylko w Polsce?
Cześć Atru, choć kawki się napijemy.

Do góry