reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czy wasze dzieciaczki też lubią teletubisie??? wlaśnie lecą na ccb a Mati jak uslyszal śmiech sloneczka to z końca pokoju lecial żeby nie przegapić swojego serialu:-D:-D:-D wlaśnie siedzi zapatrzony w TV:tak:

gagulec rozszyfrowałam. Trzeba się zarejestrowac potem po lewej stronie wejś c w konkursy, nacisnąc, później wbyrac konkurs w dodatkach po lewej stronie , wejsc w konkurs, Jak wybierzesz to na srodku tam gdzie są zdjęcia już wklejone wcisasz dodaj zdjęcie

Monia moja córcia jak miała 8 m-cy to oglądała i też strasznie je lubiała do tej pory lubi, , ale teraz Adaśiowi nie puszczam, bo nie mam tego kanału tylko moja mama. Ja mam kablówkę i tu niestety nic dla maluszków nie ma

Agulka Albo ja już ustawowa blondynka albo cofam sie w rozwoju - ja tak robię jak piszesz i dupa zimna nie widzę mojego zdjęcia:baffled:

U nas też kablówka i najciekawsze dla dzieci to reklamy

Dzień doberek. Czyżbym ja dziś była pierwsza??????

Wstawac, choc wiem, że prawie wszystkie wstały tylko chałupkę ogarniacie i czekacie aż maluchy pójdą spac.:tak::tak::tak::tak:

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(

Adaś jak zwykle dwa razy się budził w nocy. Zauważyłam, że on za bardzo nie chce jeśc w nocy tylko potrzymac cyca w buźce a smoczka za cholerę nie chce wziąc ale tylko w nocy bo w dzień jak ma spac to dyda):no:

A co do wyjazdu do Poznania. Postanowiłam pojechac,:tak: a zmieniłam zdanie. bo jadą moje koleżanki z podstawówki: jedna ma 10 m-cznego synka a druga 14 m-czną córcię. Będzie weselej. JAk one dadzą radę to i ja też. Mąż mówił, że dwa razy się zatrzymamy po drodze. Może nie będzie tak źle.

Witam Hrudzia- kochany ten Twój mężuś taka niespodzianka.

Jak piescić???? Sama siebie??? Czy dotyka swoich miejsc intymnych??? Agulka czy tam w przedszkolu są same panie czy są również panowie????

Aha :tak: uczyli Nas na patologii jak identyfikować oznaki molestowania seksualnego dzicka. Broń Boże nie chcę się tu tego doszukiwać, ale właśnie jednym z oznak jest moczenie nocne i dotykanie swoich miejsc intymnych. Ale zapewne chodzilo o zdrabianie słów.

kasia jak się robi taki fajne zdjęcie jak masz te z ogórkiem, tz, jedno duże i mniejsze wklejone, wiem, że w fotosiku, ale jak??///////////??

Agulka mąż je robił, a robił tak. Zmniejszał zdjęcia programem AAA Screen Capture i wklejał do dużego zdjęcia :nerd: mam nadzieję, że jakoś jasno napisałam :D

reklama
Agulka mąż je robił, a robił tak. Zmniejszał zdjęcia programem AAA Screen Capture i wklejał do dużego zdjęcia :nerd: mam nadzieję, że jakoś jasno napisałam :D

Nie mam takiego programu, buuuuuu Qrcze piękne są:tak:

Coś dzisiaj jest nie tak, bo mały spał od 8 do 9 i po gdzince buczał i jak on to zawsze woła kiedy chce spac, didi didi czyli smaoka i palulu. Ja go na ręce wkładam smaoka do buziaka a on ........ zasypia i teraz śpi

Do góry