reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry:-)!!!
Spacer udał sie nadzwyczaj:-):-), czas w miłym towarzystwie uciekł bardzo szybko:tak:
Kasia baaardzo miła, a Kubuś bardzo duży:szok:, bardzo kochany:tak: i bardzo uśmiechnięty super facet:-) Nawet przyszedł na chwilę do teraz już realnej cioci:laugh2:
Zdjęcia porobione;-) Kasia napewno wklei:laugh2:
Może jutro też wybierzemy się na wspólny spacer:-p

reklama
U nas jest tak samo. Gorąco,aż nie chce się wychodzić. Ogródkowe mamy,u Was też jest tak sucho:szok: Wczoraj lałam i lałam. Muszę podlewać co 2 dzien,bo inaczej nic nie urośnie.Podlewałabym codziennie,ale nie chce mi się rozwijać tych kilometrów węża.

My jednak też w tym roku zdecydowaliśmy się jeszcze obrabiać ogródek u mojej mamy i u nas nawet nie ma szans na podłączenie węża- chyba, ze do mieszkania, ale po 1) kilometry węża po 2)bankrutujemy na wodzie:baffled: po 3) nie iem czy istnieje taka końcówka, żeby podłączyć pod kran . A poza tym ogródeczek nie jest na miejscu tylko mamy do niego ponad 10 kilometrów i jesteśmy na nim raz-dwa razy w tygodniu- wtedy podlewamy bo nic nie urośnie jak tak dalej pójdzie.

U nas upał okrutny i na razie siedzimy w domu albo na balkonie. Dzisiaj mały sie chlapał w wodzie na balkonie- ale miał frajdę- a ja z niego:-D:-D:-D

Witam :D

I ja się melduje po spacerku :-) Enia jest przesympatyczną osobą :tak: a Krzysiu jest taki słodki!!!! Do schrupania!!!! Śliczny chłoppczyk!!!! Tak jutro jesteśmy umówione na spacerek :-) jutro będę u mamy od rana bo R jedzie do Katowic, a mamy do siebie dosłonie 2 minuty :-D

Zdjęcia już wklejone na zamknietym :-D

Tak Kubuś poszedł do cioci na kolanka i bardzo mu się nowa ciocia spodobała :tak:

Dzien dobry kochane
Wpadlam na chwile do domku to obowiazkowo necik i BB:tak:
U nas "do przodu" tzn Stas walczy z zebami i jest marudniejszy ale slad po leniuszku zaginal - wierci sie jak najety: podciaga, pelza, raczkuje, siada..i za-kosi-owal raz nawet! Poza tym wyciagnal sie - ma 80 cm a wazy 10kg. :-)
Weekend z mezem byl cudowny ale krotki :(
Poza tym kursy, kursy, kursy:nerd:
Pozdrawiam Was i cudowne Wrzesniatka

Hruda jak miło poczytać coś tak fajnego!!!! Jeszcze pamiętam Twoje rozterki związane z rozwojem Stasia a tu proszę :-) na każdego przyjdzie pora :tak::-D

STASIU OGROMNE GRATULACJE!!!!

Hruda jak miło poczytać coś tak fajnego!!!! Jeszcze pamiętam Twoje rozterki związane z rozwojem Stasia a tu proszę :-) na każdego przyjdzie pora :tak::-D

STASIU OGROMNE GRATULACJE!!!!
dziekujemy!!!! nie jest to co prawda wersja nadmiernej ruchliwosci :tak::-D ale widze jak Stas bardzo sie stara.
Tesknie za wami baaaardzo, ale jeszcze troche:nerd:.
No nic, trza leciec na zajecia.
zajrze do was moze w sobote.
trzymajcie sie...i sie nie puszczajcie:tak::-D:rofl2::laugh2:...a zreszta - jak kto woli:tak:;-)

Wpadłam tylko powiedziec, ze żyje ale ledwo ledwo. Znowu wysyp obowiązków.

Łoł Hruda - a to niespodzianka, dzielny Stasiek! Moje ulubione zdanie teraz: a nie mówiłam!

Shinead - pytałam o to wzdryganie się pediatry, powiedziała że to normalne zjawisko, czesto przy siusianiu. Zreszta kazdy sie czasem wzdryga.

2)bankrutujemy na wodzie:baffled: po 3) nie iem czy istnieje taka końcówka, żeby podłączyć pod kran .
U nas upał okrutny i na razie siedzimy w domu albo na balkonie. Dzisiaj mały sie chlapał w wodzie na balkonie- ale miał frajdę- a ja z niego:-D:-D:-D
No my niestety tez za tą wodę palcimy:baffled: Ale co tam, zawsze coś swojego urośnie. Ja mam na działeczkę minutkę,bo są zaraz koło bloku. Wieś to wieś:-D Na 100% sątakie końcówki. Są takie co zaciskają się na róznej średnicy,same dopasowują się. Z chęcią kupiłabym małemu basenik,ale nie wiem gdzie bym go postawiła,bo nasz balkon to taki "rzygownik"??:baffled::baffled: A działka jest taka wielka,że cała jest obsiana. Musimy wybrać się do szwagierki. 2 lata temu kupiliśmy Mikołajowi taki super basen wieloryba. Tylko pytanie,czy ten zasraniec wpuści Mateusza:-D
BASEN Wieloryb z Fontanną 208x163x99 DOBRA CENA ! (370517045) - Aukcje internetowe Allegro
Jest naprawdę duży. Jak położyłam się w nim to szer. na rozciągnięcie ramion i dł. tak,że głowę miałam opartą na tym nadmuchanym. Mam 171cm.

reklama
Justyna my dość, że daleko ja mamy to jeszcze jest jej stosunkowy spory kawałek:blink:
Ale jestem podobnego zdania, ze co swoje to swoje.

Do góry