reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Od roku śpi bez pampersa,ale w razie czego daję folię jej pod dupkę (gdyby,w razie czego),ale jak chce siku to budzi i leci sama.Nocnik kupiłam nowy i poszedł w odstawkę bo woli jak dorośli na kibelek :tak:

:szok::szok::szok:jak ją oduczylaś tak wcześnie od spania w pampersie:confused::confused::confused:
ja próbowalam jakieś 8 miesięcy temu ale nic z tego dalam se spokój ale teraz znów próbuję:tak:

mecz oglądalam ale niestety sama bo mąż nie lubi pilki nożnej:no::no::no: tylko sie denerwowalam bo wg. mnie slabo grali więcej przy pilce byli szwaby:wściekła/y::wściekła/y:a pod koniec to już zaczelo mnie to nudzić i jakoś w 80 minucie się stracilam nawet niewiem kiedy usnelam obudzilam się jakoś po 24 na fotelu i niewiedzialam co się dzieje:laugh2:

Witam nową wrześniówkową mamusię;-):tak:

a my już po obiadku i zaraz idziemy na dwór i bedziemy czekać na gości bo ma przyjechać mama ze swoim przyjacielem:tak::-)

a co do ubierania w nocy to ja ubieram Mateuszka w piżamkę z dlugim rękawem:tak:

reklama
Witajcie kobietki!

Mój Krzysio ma ząbek:-D:-D:-D hura, hura, hura...
Daje mu dzisiaj obiadek a tu mi coś stuka zerkam a tu co... zębol:-) Wyszedł mu dzisiaj albo wczoraj. Kurde ale mam radoche:laugh2::laugh2:

Krzysio też ma małą nóżkę i nosi 18 bo w 19 duży luz:confused: a śpi w cienkich śpichach albo w bodziaku z krótkim rękawkiem

Co do pampersów to Natalia wogóle przestał ich używac tuż przed roczkiem:-D potem dostała biegunki i troche używaliśmy, a od 13 miesiąca ani razu

Byłam w tej głupiej szkole i mam dość, bokami mi wychodzi. W sobote mam jeszcze jeden egzamin niestety koszmarny:crazy: i wreszcie koniec.... nie moge się doczekać, no i jeszcze obrona:baffled:
Iza - wszystkiego najlepszego dużo miłości i zrozumienia:-)
Kasia - oj biedny Kubalek
nny - witaj napewno dobrze trafiłaś

Co do meczów to obydwoje nie oglądamy piłki, ale i tak szkoda, że nasi przegrali:baffled: oglądamy za to formułe z Kubicą na czele:happy2:

reklama
o raaaaaaany ale ja mam zaleglosci!Mam problem z internetem, bo M nasciagal tyle filmow, ze przekroczyl limit i Nam zwolnili go, nic normalnie nie da sie otworzyc, jeszcze troche to potrwa, wiec przepraszam za moja nieobecnosc. Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok! :-)

Do góry