reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam. Właśnie Adaś mi usnął. Nie spał od 3:30 co za łobuz.:szok:To przez gorączkę, u nas okna są na wschód więc od samego rana sauna w domu.:-( Ok idę poczytac

słuchajcie... wiem, że to nie w temacie, ale dlaczego zdjecie w mojej sygnaturce jest pomniejszone? za duży rozmiar? ma 260 x 390....

Ale mam agresora!!!!!!!!!!!! :wściekła/y: Wiercą, wiercą i ciagle KUR**** wiercą cudem uśpiłam Kubusia :-( mam dosyć tego ich remontu!!!!!!!!!! Czy nie mogli tego robić gdy byłam w ciąży!!!!!!!???? Nie bo wtedy nie zrobiliby nikomu na złość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ooj... Kasia nie zazdroszczę. U nas tylko ocieplają blok, mamy pełno styropianu na balkonie i już jestem zdenerwowana, bo wszystko niesie się do domu, muszę odkurzać codziennie w pokoju w którym najmniej przebywamy :(

Dzień dobry Igorek śpi więc zajrzałam tutaj kosztem sprzątania oczywiście :-)
Ja dziś do fryzjera się obciąć bo zarosłam i pasemka potworzyć bo odrosty nie z tej ziemi. Tylko nie wiem co na to powie moja mama jak będzie musiała zajmować się dwójką dzieci:szok: Jeszcze o tym nic nie wie :baffled:
To fotka na zamkniętym po wizycie u fryzjera obowiazkowa:-)

Kasia - ja mogego na noc nigdy w nic wiecej nie ubieralam, no chociaz zwykle body z dlugim rekawem, jak bedziemy w polsce to chyba w samym pampersie bedzie spal jak tam takie upaly 30 stopni, boje sie ze mi sie mlody znow rozchoruje
Asiek - ja tam tez nie jestem kibolem ale jak sa mistrzostwa to oglądam, zwłaszcza mecze półfinałowe i finały obowiazkowo:tak::tak: a wżużlu chyba jesteśmy p przeciwnych barykadach u mnie UNIA LESZNO!!! jeahhhh

Nie masz się co martwić o pogodę w Polsce że za gorąco właśnie w radiu mówili że od środy 15 stopni brrrrr ale się nacieszyłam tym ciepełkiem.
A co do piłki to ja tak samo żaden ze mnie kibic ale jak są mistrzostwa i do tego gra Polska (o ile można to nazwać grą) to oglądam obowiązkowo i co najśmieszniejsze strasznie to przeżywam:confused::-):-p

przynajmniej możemy sie pochwali, ze nam niemcy gola nie strzelili! :-D:-D:-D

O jakie optymistyczne wnioski ale co prawda to prawda;-);-):-):tak::-):tak::-):tak::tak::tak:
Etka to wyjście z grupy to wersja optymistyczna :tak::-)

A nie napisałam Wam. Myślałam, że zemdleje wczoraj. Kuba raczkował sobie po pokoju nagle zobaczył pilota na łóżku i w te pędy do niego chyba potknoł się i upadł na buźke. Rozwalił sobie przednimi zębami górną warge :-( krew kapała Kuba w ryk. Zachowałam zimną krew i na szczęście po chliwi już było dobrze, warga co prawda napuchła, ale to Kubusiowi nie przeszkadzało w śmianiu się.

Biedny Kubuś

Ciekawy? ^^ Powstał jakieś 10 lat temu i nie potrafie się od niego odzwyczaić.

Widzę, że rozmowa toczy się wokół snu bobasków. Ja do tej pory ubierałam Olusia do spania w body i pajacyk na długi rękawek. Wczoraj założyłam mu body na krótki rękaw i śpioszki do pasa, przykrywam go kołderką, ale on i tak się cały czas odkrywa, zmienia pozycję spania. Gdy zaglądam do niego rano, śpi w zupełnie innym miejscu niż go położyłam...
Witamy witamy zaglądaj do nasz często ale body + pajacyk i do tego kołderka to chyba za ciepło

Ja małego ubieram na noc w cienkiego pajaca i śpi bez przykrycia jak tylko go przykryję to i tak wszystko zrzuca i zasypia dopiero jak nic go nie przykrywa tylko co ja zrobię zimą jak on tak nie lubi być przykryty.

O słyszę że moje szczęście się obudziło a ja nic jeszcze nie posprzątałam :baffled:

Witajcie dziewczyny.U nas jest taka sliczna pogoda ze szkoda siedziec w domu.

Nny witam wsrod nas.

Ja Naomi tez do spania ubieram tylko w spiochy i troszke przykrywam kolderka.Ona i tak sie odkopuje spod kolderki.
Naomi sie przebija druga dolna jedynka i jest strasznie marudna.Polozylam ja jakies pol godziny temu i juz wstala-nie chce spac:crazy:W sobote bylam ze znajoma na miescie i Naomi zasnela mi w autobusie.Spala 30 min i popoludniu wogule juz nie spala.Padla w drodze powrotnej po 19 i spala do rana do 6.Dzisiaj pobutka o 5:50 naszczecie po polgodzinie zasnela z nami w lozku i spala prawie do 9.

reklama
Czesć kobitki- ja na minutkę dosłownie.

Witam nowa wrześniowa mamę

D
Ja małego ubieram na noc w cienkiego pajaca i śpi bez przykrycia jak tylko go przykryję to i tak wszystko zrzuca i zasypia dopiero jak nic go nie przykrywa tylko co ja zrobię zimą jak on tak nie lubi być przykryty.

U nas identycznie:tak: Ale żeby było mało Damian śpi w pampersie i na niego ma nałożone cieniutki spodenki od pidżamki( bo odpina pieluszkę) i tyle. Dodam, że okno jest otwarte w nocy.

Do góry