monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny zgłaszam propozycje włączenia Eni do watku zamknietego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zgłaszam propozycje włączenia Eni do watku zamknietego![]()
Ta nie koniec ja jestem hop, hopJesteście, bo myslałam, że tu nikogo nie ma
O jednak Was nie ma. Czy to oficjalne zakończenie dzisiejszego pisania, już żadnej nie będzie ???????????
Byłam też dzisiaj u pediatry z córką i mówiłam, że Krzysio jak wstaje i chodzi to wykrzywia prawą stópkę ,a ona mi powiedziała, że trzeba poczekać, aż zacznie dobrze chodzić a potem się zobaczy
i jak coś to do poradni wad postawy
Acha pytała mnie czy jak się urodził to nie miał adnotacji o wykrzywionej nóżce z życia płodowego, ale wszystko było super.![]()
No i powiedzcie dziewczyny czyż każda z nas nie mogłaby być pediatrątakie odpowiedzi bez odpowiedzi to można fasolić na każdy temat
i co oni naprawde wiedzą NIC
Kasiu, mi ortopeda powiedział, że nawet jak jest wszystko ok, to trzeba na 1,5 roczku sprawdzić biodra. Nie koniecznie usg. Wystarczy iść do ortopedy.
Nie, Maciuś nie odpoczywa.Tylko wtedy jak śpi.
A mi nie zawsze otwiera mi się na ostatnim wpisie:-)Mi się otwiera czasem na 1, czasem na 2![]()
dziewczyny, jak was czytam to dochodzę do wniosku, że moje dziecko nie było u żadnego lekarzaMy dostaliśmy raz skierowanie do ortopedy i to jak mały miał 4 miesiące i .. na tym koniec-tylko szczepienia i mały pod lupę u pediatry. Ja sie cieszę z takiej sytuacji ogromnie -nie nawidzę chodzić po lekarzach, ale z drugiej strony zaczynam sie zastanawiać czy mały został dokładnie obbadany
![]()