reklama
Luandzia - jak mu z tą stopką nie przejdzie to też mu będę bucik tak zakładać
tylko najpierw skonsultuje się z jakimś "specjalistą" albo lepiej z Wami;-)
dobrze, że jesteście inaczej zginełabym w niewiedzy
i wątpliwościach
na USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz

dobrze, że jesteście inaczej zginełabym w niewiedzy

na USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz

szkoda im kasy z NFZna USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz![]()

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Doczytałam. Boże jaka ja jestem glodna. Wrąbałabym jakąś pizzę albo dobry makaron z Pietraka.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Luandzia - jak mu z tą stopką nie przejdzie to też mu będę bucik tak zakładaćtylko najpierw skonsultuje się z jakimś "specjalistą" albo lepiej z Wami;-)
dobrze, że jesteście inaczej zginełabym w niewiedzyi wątpliwościach
na USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz![]()
Tego buta mam tak zakładać dopiero jak zacznie bardzo dobrze chodzić oczywiście jeżeli do tego czasu samo nie przejdzie ja na twoim miejscu wcześniej skonsultowałabym się z ortopedą ok 1,5 roku wizyta i tak jest zalecana
Kasia biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniki obu drużyn raczej się nie spotkają więc pewnie nie ma problemu
kochana zjedz sobie, Tobie nie grożą wałki tłuszczyku po boczkach;-)Doczytałam. Boże jaka ja jestem glodna. Wrąbałabym jakąś pizzę albo dobry makaron z Pietraka.

Oki padam, może dziś sie bardzo dobrze wyśpię, jak sie umyję to na chwilkę jeszcze zajrzę
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Tylko u mnie psy dupami szczekaja i zostaje mi tylko jakiś chleb:-(
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
szkoda im kasy z NFZna kolejne badanie
Ta druga wizyta też była refundowana ale trzeba było długo czekać więc poszliśmy prywatnie
W właśnie przyniósł mi Martini (z wodą żeby było słabsze;-)) ktoś się przyłączy
Podziel się: