reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Współczuję:-(
A ktoś Ci czasem pomaga?

Mieszkamy sami w dodatku na delikatnie mówiąc odludziu nikogo tu nie znam no i mamy jeden samochód którym W jeździ do pracy . Jak mąż wyjeżdża na szkolenia to często jeżdżę do mamy chociaż tego nie lubię ale lepsze to niż siedzenie samej w domu. Czasami też idę do mojej babci mieszka jakieś 3 km od mojego domu. Generalnie od urodzenia Zuzi nikt (z wyjątkiem męża) mi nie pomaga , no skłamałabym :zawstydzona/y:od trzech tygodni w poniedziałki Zuzia idzie na 2 godziny do mojej babci jak my jesteśmy na kursie tańca.
W teoretycznie pracuje do 16 ale ma tzw nie normowany czas pracy więc w domu zazwyczaj jest ok 19 myje Zuzie (codziennie od kiedy się urodziła) później mała idzie spać a W dalej pracuje w swoim gabinecie do ok 1 w nocy ale takie już jest to życie... Coraz częściej zastanawiam się nad tym czy nie wymówić lokatorom mojego warszawskiego mieszkania z jednej strony trochę szkoda kasy bo kredyt który wzięliśmy na wykończenie domu właściwie "sam" się spłaca i jeszcze trochę zostaje a z drugiej jak będę jeździć od października do szkoły to mieszkanie by się przydało i mogłabym co jakiś czas zabierać np na tydzień Zuzie do Warszawy zawsze to jakaś odmiana i mogłabym się spotykać ze znajomymi .

reklama
A ja się bujłam do gina! Ha! Wszystko ok. Dziewczyny, czy Wy po porodzie tez macie takie bolecne owulacje? Miesiaczki zrobily mi sie bezbolesne, zamiest tego mam bol przy owu :crazy:
Narazie nic mnie nie boli, ale ja mam pierwszy raz okaże się później
A w przyszłym tygodniu też zrobie przegląd:tak:
Mi pediatra powiedziała że to żelazo które przyjmuje Zuzia nie przebarwia zębów nazywa się Ferrum Lek
Ja mam to samo i niby pisze, że tak jest, ale mnie się wydaje, że pojawia się plamka od strony języczka zobacze jutro jeszcze raz

tak sobie czytam....dobrze niektore z Was maja. Moj wyjezdza do pracy o 6:30-7:00 a konczy baaaaaardzo roznie, ale najczesciej jest w domu spowrotem o 7 wieczorem. Ale zdarza sie, ze bywa i o 9 wieczorem. No i nie mieszkam w Pl, wiec nie mam pomocy przy Amandzie. Sama sobie musze ze wszystkim radzic. Juz sie przyzwyczilam, ale czasem bywa ciezko, naprawde. Dobrze, ze mam znajomych z dzieciaczkami, wiec mam sie z kim spotkac codziennie na kawce i ploteczkach. Inaczej bym sfiksowala. No i mam wlasny samochod, wiec moge sobie jezdzic z Amanda gdzie i kiedy mi sie podoba, to tez jest ulatwienie. Gdybym zachorowala ja czy Amanda, to M wzialby wolny dzien, zeby pomoc. Wiec w sumie nie jest az tak zle.
Ok MECZ!

Ostatnia edycja:
Ten mecz to jakaś masakra grają chyba 11 na 1 biedny Boruc
Czekam tylko kiedy zaczną wspominać historyczny remis na Wembley

Nie ma nic śmieszniejszego niż widok faceta oglądającego mecz cytuje:
"Krzynówek ty teletubisiu"
" Całą noc dup....i i teraz chodzą jak neptycy " itd

reklama
Do góry