reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam nocnie
ja też oglądam meczyk i mam mieszane uczucia i nie kibicuję nikomu
właśnie zrobiłam sobie pazurki ala tips &french tak z ukosa plus czerwone paseczki dla wyrazu a co mi tam

wekend mi super minął dziś była kuzynka na obadku i grilku było fajniusio tylko troszkę głupio m i było w roli podwójnej mamci z świadomością że ona nie może zajść w ciąże a jak już zajdzi eto zaraz poroni ale ważne leczy się i już są na tropie problemu więc za rok może się zaokrągli
ciacho mily way pychotka już nic nie ma i smakuje coś jak mleczna kanapka z kinderapychotka
jutro do pracy rodacy 5 dni i znów wekend
iza teraz to jest nas tyle i ciągle kogoś nie ma że ciężko się doliczyć
a B się tak obrzarł dziś (mega śniadanko ful obiad ciacho kawa i grill ) że teraz sadzi taki ebąki że maskę gazową trzeba ubrać hehehehe

reklama
Klavell - trzymam kciuki za dziadka. Mam nadzieję, że jednak zwalczy ten kryzys. Ja już niestety nie mam żadnego dziadka ani babci.

Majandra - i jak tam? Dwie czy jedna różowa kreseczka?

Carioca - cieszę się, że jednak weselicho wyszło po twojej myśli. No i świetny pomysł ze sztucznymi ogniami. To ostatnio modne w naszych stronach i takim sposobem mamy co tydzień w sobotę pokaz sztucznych ogni nad miastem, czasem nawet dwa;-) Ale ja kocham sztuczne ognie, nigdy z nich nie wyrosnę. I na pewno cieszyłabym się z takiego prezentu.

Prawie na pewno w przszyły poniedziałek znikam na co najmniej dwa tygodnie. Jedziemy do braci mojej mamy w okolice Włoszczowy (woj. Świętokrzyskie). To te piękne okolice, których zdjęcia wklejałam w zeszłym roku, może któraś jeszcze pamięta. Ciekawe jak tam dotrzemy z dwójką dzieciaków. Na szczęście jedzie ze mną mąż i moja mama, zatem powinno być łatwiej niż w ubiegłym roku, kiedy wybrałam się tam w siódmym miesiącu ciąży z nad-energicznym Kubą i kupą tobołów.
Te dwa tygodnie bez neta to będzie dla mnie prawdziwa próba. No chyba że małżonek załatwi skądś jakiegoś e-plusa czy coś takiego, bo lapka na pewno zabieramy ze sobą. No i martwię się o pogodę, bo zaglądam na www.twojapogoda.pl na długoterminową prognozę dla Polski centralnej a tam kaszanka... ciągle pada...

Dokładnie tak jak piszesz u nas to samo:tak::tak::tak:

J zje zdrowe jedzonko, ale tylko w połączeniu z niezdrowym;-)

no... dotarlam do watku glownego... ufff... ktos tesknil? ktos wogole zauwazyl, ze mnie nie bylo? :-(
nadrobilam reszte ale za glowny nawet sie nie zabieram. za duzo tego!
ale do rzeczy- bad morzem bylo za.....cie!!!! wrocilismy bogatsi o trzy zabki no i jest postep! w dzien wyjadzu moj kochany syneczek zaczal sie czolgac :tak:. w tej chwili dojdzie juz wszedzie. dzisiaj go spod lawy wyciagalam :szok:.
pogode mielismy w sam raz. nie bylo upalow wiec sie nie meczylismy. zwiedzilismy cala wyspe wolin. no prawie cala ;-). podobalo nam sie bardzo.
jedyne co to mielismy jazde w drodze powrotnej. w dniu wyjazdu zgubilismy wszystkie smoczki!!! i piotrus przy zasypianiu w aucie dal ponad godzinny koncert! w pewnym momencie plakalam juz razem z nim :-(. mielismy przedsmak tego co nas czeka przy odstawianiu smoczka...
lece jeszcze cos poczytac i zmykam spac bo padam na twarz.

Cieszę się , że urlpo udany, że Piotruś takie postępy zrobił, że już wróciłaś( ja zauważyłam) a co do smoczka jak Piotruś zrozumie, że to beeee to sam wywali:tak:
ZDJĘCIA prosimy:tak:
Sprawa goraczki i katarku hanoifki wyjasniona mamy 2 gorne jedynki dzis sie przebily bo wczoraj jeszcze nic nie bylo

No widzisz klavell jeszcze tylko kilka ząbków, alby buźka miała pełne uzębienie i płaczu i gorączek nie bedzie. A Ty jesteś super mamą i nigdy byś nie zaniedbała Hanifkę:tak:
Jak weselisko?????

Dzień dobry!
A u nas będzie burza leje deszcz i grzmi i nici ze spacerku...:-(
A co do jedzenia to dobrze jak jest zdrowe, ale gotuje to co lubimy zdrowe czy niezdrowe
Klavell - gartulujemy ząbków i dużo zdrowia dla dziadka
Majandra - nie wiem co życzyć czy tak czy nie więc życzę tego co byś chciała;-)
Izabela - tęskniłyśmy:tak::tak:i bardzo nam Ciebie brakowało, dobrze, że urlop się udał:cool2:

ZGLUPIALAM zebow nie ma :confused::confused::confused:
rano tak zerklama i mi sie wydawalo ze sa chcialam sprawdzic dobrze to hani nie dala teraz udalo mi sie zerknac oatrze a tam nic nie ma :crazy:

Dzien doberek
Agulka - ja jestem...ale u mnie pogoda zza oknem sie rozpogadza
Klavell - dziwna sprawa z tymi zebolami:szok: ale pewnie i tak lada dzien wykielkuja:happy::tak:
Atru - e-plus obowiazkowo...nie wyobrazamy sobie BB bez Ciebie:tak:
Izabela - pewnie ze zauwazylysmy Twoja nieobecnosc na BB i snulysmy rozne domysly:-p ale jestes. Fajnie ze urlop sie udal, ide na zamkniety obczaic foty
:confused:Jaki byl wynik wczorajszego meczu bo przy dogrywce zrezygnowalam, zreszta beznadziejny mecz:baffled:
:confused:Aha, czy mozna juz uzywac poduszek w lozeczku dla dzieci? Jak zawitkowski na to przystaje? do roku bez poduszki?
Milego dnia!

reklama
U nas właściwie też słoneczko wyszło, ale wieje, że łeb może urwac idę wyjrzec na podwórko czy wujdziemy dziś czy nie. Maje w domku nie dlatego, że wakacje, bo jeszcze tydzień przedszkole czynne, ale dlatego, że wczoraj na tym festynie wyrżnęła się jak tańczyła i wara rozwalona Na szczęscie nie trzeba szyc. Oczywiście mnie przy tym nie było bo,poszłam wcześniej do domu z Adasiem a J z nią został, i o .... narobiło się.

Do góry