reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien doberek!!!:-)
Wiec pozwole sie spytac i ja...
a po wychowawczym cie zwalniaja czy po prostu konczy ci sie umowa?
Po wychowawczym konczy mi sie umowa za porozumieniem stron!Urlop wupoczynkowy wykorzystany!
Iza widzę że jesteś obeznana w przepisach więc pytam:-pczy po wychowawczym należy mi się kuroniówka???
Nalezy mi sie?

Juz nie wspomne o zasilakch...wiem wiem ze dochod nie moze przekraczac okolo 550 na osobe ale co z dochodem z zagranicy? jak zona w Pl a maz w UK? i maz nie bral zasilkow w UK?
wiem ze juz dawno powinnam to zalatwic ale jakos nie mam do kogo pojsc na konsulatcje a na necie nic nie pisza...:baffled::-(

dzis maz mnie zaprasza do kina na Mala Moskwe ( tzn ja sie sama zaprosilam ale nich juz tak bedzie:baffled::crazy:)...no i obadac u Zlotnika slynna obraczke:baffled:

reklama
Juz nie wspomne o zasilakch...wiem wiem ze dochod nie moze przekraczac okolo 550 na osobe ale co z dochodem z zagranicy? jak zona w Pl a maz w UK? i maz nie bral zasilkow w UK?

dzis maz mnie zaprasza do kina na Mala Moskwe ( tzn ja sie sama zaprosilam ale nich juz tak bedzie:baffled::crazy:)...no i obadac u Zlotnika slynna obraczke:baffled:
od kiedy bo było 504zł na osobę:szok:

Złotnika koniecznie trzeba odwiedzić:tak::tak::tak:

Anetasa mój też wstał i odgarniał śnieg, bo wokół posesji każdy dba o swoje a tu dużo babć chodzi i niechcielibysmy by przez nasz snieg coś im się stało.
Z tym szlafrokiem to prawda małe czuje Twój zapach:tak::tak::tak: ani się waż go prać :-D:-D:-D:-D:-D

Doti
miałaś rację, chyba Adaś musiał odespać poprzednie ciężkie noce, bo wczoraj zasnął jak zawsze a obudził się o 7:40:szok: Chyba podobnie jak u Anety mróz działa na małego pozytywnie:tak::tak::tak:
Dzis o 12 zaczął drzemkę:-D

Iza przyniesie dzis newsy co do zasiłku, bo ja też będę po wychowawczym brała zasiłek

No to super, ża Adaś spał ładnie w nocy. Oskar budzi się między 3 a 4 nad ranem i koniecznie chce na ręce i się przytulić. Nie wiem, co jest, chcę go raczej oduczyć brania na ręce...:eek:
O, właśnie się odudził bo słyszę jak się bawi jakąs grzechotką ;-)

No to super, ża Adaś spał ładnie w nocy. Oskar budzi się między 3 a 4 nad ranem i koniecznie chce na ręce i się przytulić. Nie wiem, co jest, chcę go raczej oduczyć brania na ręce...:eek:
O, właśnie się odudził bo słyszę jak się bawi jakąs grzechotką ;-)
Doti u mnie właśnie było to samo też chciałam ją tego oduczyć ale jak zaczynała płakać to M i tak zrywał się na pomoc córeczce;-) więc z czasem się pogodziłam z tym i jak automat wstawałam brałam ją na ręce i wracałam z nią do łóżka i spaliśmy już w trójkę do rana. M twierdził że ona z tego wyrośnie i żebym się nad nią nie znęcała (podejrzewam że sam wolał się wyspać niż słuchać jej płaczu;-)) może faktycznie ma rację mam nadzieję że jej tak już zostanie i będzie spała w tym swoim łóżeczku już całą noc:-)

U mnie wystarczy że go wezmę na ręce na kilka minut i wraca do łóżeczka swojego. Ale miał dłuuugi czas że się wcale nie budził w nocy, teraz jest rozregulowany po ostatnich tygodniach (zęby, katar, spanie u babci itd)

Wczoraj szalałyście na BB a dziś odpoczywacie:-D a ja bidula muszę sama kwitnąć w pracy;-)
Justynka jak tam Mati zbadała go wczoraj ta Pani doktor bo zameldowałaś się w nocy ale o najważniejszym nie napisałaś.
Co się dzieje z Donkat?Coś jej ostatnio brak mam nadzieję że Julitki nie rozłożyło dokumentnie:no:

reklama
Do góry