reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja wieczorową porą!
Po pierwsze Agulka ogromne gratulacje dla szanownego małżonka:tak: teraz oblewajcie sukces!;-)
Gabids bardzo się cieszę że z dzieciakami już wszystko ok:tak:
Majandra ja staram się gotować jak Tuśka śpi ale nie zawsze się uda więc zazwyczaj mała bawi się w pokoju co jakiś czas przybiega do mnie i znosi do kuchni kolejne zabawki:-D
Nam dzień minął spokojnie do południa sprzątanie a potem przyjechała moja kuzynka i nagadać się nie mogłyśmy. Popołudniu byłyśmy z Tuśką na spacerku połączonym z zakupami i tak nam jakoś czas do wieczora zleciał że nawet nie wiedziałam kiedy:zawstydzona/y: a że zła dziś chodziłam od popołudnia to tym bardziej czas szybko płynął. Co do dnia babci i dziadka to w zeszłym roku dostali ramki ze zdjęciami wnusi a w tym roku może faktycznie pomyślę o tych kubeczkach tylko muszę się rozejrzeć gdzie to u nas robią:tak: Chyba muszę uciekać bo M mi się do kompa ładuje a pozatym muszę jeszcze wysuszyć włosy. Jutro za to melduję się rano wiadomo skąd z pracy:-D Miłej nocy kochane.

Zapomniałam sie pochwaliś, że weekend majowy juz zaplanowany mamy. Jak zwykle (od 4 lat ) jedziemy najpierw do Darłówka na basen a potem do Ustki. To juz tradycja - z firmy J.

OK dzieki jeszcze raz, łojciu jak się cieszę................. że mam kierowcę

witam wieczorowo.
Dziecko dalo mi popalic, usnela dopiero o 11(a normalnie chodzi o 9).SZOK!A to tylko dlatego,ze wpadla znajoma z corka i moja mala tak sie naszalala,wybawila, ze sie na noc wyciszyc nie mogla ani uspokoic.A jak ja wsadzam ja do lozeczka, to juz jej nie wyjmuje,taka mam zasade.Wiec nabiegalam sie jak ******* i mnie krzyz boli jak ****** i reka od glaskania.A M doleci na miejsce za 2 h, ale nie wiem czy doczekam na jego tel,padam na ...buzie :)

Tak jak zapowiadałam witam się pierwsza z rana!U nas noc spokojna ale rano nie chciało mi się wstawać i teraz zasypiam za biurkiem:zawstydzona/y: muszą sobie walnąć mocną kawkę na dobudzenie:tak:
Agulka zazdroszczę planów ja od kiedy tu pracuję nigdy nie miałam prawdziwych wolnych Świąt ani żadnego długiego wekendu:no: to jest poważny minus tej pracy i przyznam że ostatnio coraz częściej myślę o jej zmianie ale narazie trzyma mnie w niej przede wszystkim Tuśka dopóki ona nie pójdzie do przedszkola to ja też pracy nie zamierzam zmienić no chyba że na jakąś inną recepcje:tak: Miłego dnia dziewczyny i zajrzyjcie tu do mnie raz na jakiś czas co by mi czas szybciej w pracy zleciał:sorry:

Ty leć kobieto do tego dentysty i nie czekaj na umówioną wizytę przecież już któryś dzień się męczysz. Mój M tak miał że go kilka dni bolało a on czekał cierpliwie na kolejną wizytę i mi jęczał w końcu zadzwoniłam sam do jego dentystki i przyjęła go odrazu miał stan zapalny w zębie którego ona mu zatruła:wściekła/y:

Ale ze mnie gapa:zawstydzona/y:
Doti wszystkiego naj naj lepszego. Niech spełanią się wszystkie Twoje marzenia, niech pod Twym serduszkiem szybciutko mały lokator zamieszka a ten który już jest obok Ciebie niech się zdrowo chowa. Dużo zdrówka , szczęścia i miłości oraz oby uśmiech z Twojej twarzy nigdy nie znikał:tak:

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny :-)

Hruda, ja też myślę że powinnaś śmigać do dentysty.

U nas noc też spokojna, już dawno Oskar nie przespał całej, a dzisiaj w końcu. Mam nadzieję, że mu się nie odmieni.

Do góry