reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

To idź żreć Tobie nie zaszkodzi;-):-):-D albo poczekaj jeszcze 25 minut nie całe i za kiełabskę się będziesz mogła wżiąć :-D przyznam że ja mam pyszny boczuś w lodówce i też mnie cały dzień kusi:zawstydzona/y: ale na szczęście nie skusił i zaraz chyba wreszcie uciekam spać bo oczka się kleją:zawstydzona/y:
dodaj se do tego jeszcze godzinkę;-)

reklama
To idź żreć Tobie nie zaszkodzi;-):-):-D albo poczekaj jeszcze 25 minut nie całe i za kiełabskę się będziesz mogła wżiąć :-D przyznam że ja mam pyszny boczuś w lodówce i też mnie cały dzień kusi:zawstydzona/y: ale na szczęście nie skusił i zaraz chyba wreszcie uciekam spać bo oczka się kleją:zawstydzona/y:

Ty się śmiej a ja jak sobie pomyślę o tym Twoim serku to mi ślinka cieknie będę musiała wypróbować w piątek,
ja dzisiaj zjadłam mały kawałek chlebka na śniadanie i obiad o 15 i teraz jestem głodna
A tu jeszcze 1,50 godziny a wiadomo że nie będę czekać tylko pójdę spać

Ty się śmiej a ja jak sobie pomyślę o tym Twoim serku to mi ślinka cieknie będę musiała wypróbować w piątek,
ja dzisiaj zjadłam mały kawałek chlebka na śniadanie i obiad o 15 i teraz jestem głodna
A tu jeszcze 1,50 godziny a wiadomo że nie będę czekać tylko pójdę spać

Nuśka Bóg jesi miłosierny wybaczy Ci ten kawałek kiełbaski :tak::-D

idę już spac bo już mnie głowa od myślenia i czytania boli,za bardzo się zamartwiam:-(Dobranoc;-)

reklama
Witam się o poranku :tak:

Wczoraj najwyraźniej był wieczór przemyśleń :eek:

Za oknem dziś istna wiosna :-D gdyby nie ten śnieg :crazy: temp +2:laugh2: już wolę, aby to wszystko zaczeło topniec i w końcu znikło niż jakby miało to leżeć do maja. Tylko co to będzie jak rzeczywiście zacznie topnieć :szok:

Uciekam rysować z małym bo zaraz nie będzie czym rysować :wściekła/y: wszystko psuje!!!!

Wpadne wieczorkiem. Za godzinke wyruszamy do babci Oli :-D jaka szkoda, że tam nie mam internetu

Do góry