reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Dziś stwierdziłam, że moje życie jest nudne, monotonne i nie ma o czym pisać........... a o budowie Wam nie będę smęciła................ więc czytam tylko............

Adaś w ta niedziele pierwszy raz od ponad 3 m-cy był w Kosciele i bardzo był grzeczny..... przydał mu się ten odwyk

reklama
Kobitki wyluzujcie proszę:sorry: skąd te smutne nastrje zima zimą ale śniegi już topnieją;-) post postem ale nawet nasz proboszcz dziś stweirdził ze nie ma co popadać w ascetyzm wystarczy jakieś postanowienie a żyć trzeba dalej;-)

Kobitki wyluzujcie proszę:sorry: skąd te smutne nastrje zima zimą ale śniegi już topnieją;-) post postem ale nawet nasz proboszcz dziś stweirdził ze nie ma co popadać w ascetyzm wystarczy jakieś postanowienie a żyć trzeba dalej;-)

Ja postanowiłam sobie, że przez te 40 dni wprowadze ćwiczenia A6W :rofl2: zaczełam już dziś. Jutro dwie serie.

Ja postanowiłam sobie, że przez te 40 dni wprowadze ćwiczenia A6W :rofl2: zaczełam już dziś. Jutro dwie serie.
a moje postanowienie z komputerem to wiadomo że nie dam rady;-)a takie poważne postanowienie to to że przez te 40 dni nie tknę słodyczy prócz ciasta na urodzinach:nerd::rofl2:

A co to takiego:sorry::szok: ja w sumie nie mam jakiegoś mądrego postanowienia :zawstydzona/y: nie wiem czemu ale nigdy się w to nie bawiłam:no:

Moje postanowienia to w gruncie postanowienia noworoczne, które zazwyczaj mijały po wybiciu dwunastej :-D

A A6W to seria ćwiczeń, która trwa 6 lub 7 tygodni i wchodzą w to ćwieczenia na mięśnie brzucha

reklama
Do góry