Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie chce mi się nic

bo jakoś ta pobudka do kościoła sprawiła że nie jestem wyspana
w Kościele wszystko ok tzn młoda grzecznie się zachowywała do czasu jak jej przyszło do głowy ze będzie biegać
oczywiście ja jej na to że nie wolno że trzeba być grzecznym itp a ona ze smutną minką do babci i babcia odrazu pozwoliła i łaziła za nią
wkurzyłam sie i powiedziałam maie że więcej z nią nie pójdę bo przy niej nie ma szans nauczyć młodą spokojnego zachowania w kościele że nie wspomnę o tym że podważa mój autorytet
Dzień dobry
Jakiego ja ma lenianie chce mi się nic
![]()
Muszę iść sobie zrobić jakieś postne śniadanie a co macie dzisiaj na obiad???
czeski serek smażony, frytki i surówka:-) a jak Igorek?Już trochę lepiej?wkurzyłam sie i powiedziałam maie że więcej z nią nie pójdę bo przy niej nie ma szans nauczyć młodą spokojnego zachowania w kościele że nie wspomnę o tym że podważa mój autorytet![]()
R nie widzi problemu, ale kiedy małemu daje klapsa bo go nie słucha mówię mu, że to przez jego mame, że wychodząc z pokoju dziecko zmienia się o 360 stopni
później wyprostowanie dziecka jest bardzo trudne!!!!
aż się szczerze boje. Pisałam, że dałam sobie luzu z rodzicami R i tak jest dziś mały potókł babci Ani wazon, który dostała od swojej mamy
naturalnie babcia w płacz R poszedł i zbił małego ja tylko spokojnie powiedziałam, że nie doszłoby do tego jakby babcia nie pozwoliła bawić się kryształami, talerzami i innymi cennymi rzeczami. Ma co chciała. Teraz mały ma zakaz wstępu do ich pokoju 
doszłam do tego o co walczyłam "krzykiem"
w końcu moje talerze przetrwają!!!!!!
a do niej rybka i surówka 
na święta BN dostałam od R kolczyki z kryształkami Swarovskiego
bardzo je lubie nosić, żałuje tylko, że nie kupił mi z zawieszką bo miałabym komplet, ale nie można mieć wszystkiego.
a babcie chyba juz od tego są że rozpieszczają... mnie moja mama wkurza ze słodyczami
a teściowa o dziwo bardzo szanuje moje zdanie i generalnie nie mam do niej zażutów 

zrobiłam segregacje w zabawkach niuni i mam przygotowane 2 torby do wywieznienia do domu samotnej matkiAnetasa powiem Ci szczerze że Jula też miała by problem wysiedzieć grzecznie w kościele... tylko że ja z nią baaaardzo rzadko chodze tzn jedynie jak sa sluby czy chrzciny w naszej rodziniea babcie chyba juz od tego są że rozpieszczają... mnie moja mama wkurza ze słodyczami
a teściowa o dziwo bardzo szanuje moje zdanie i generalnie nie mam do niej zażutów
Ale dzis załapałam wene na sprzątanie ąz sama nie wierzezrobiłam segregacje w zabawkach niuni i mam przygotowane 2 torby do wywieznienia do domu samotnej matki
dziecko ma w pupie to co ja mówie bo mówie a babcia da nie.