*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Ale dzis załapałam wene na sprzątanie ąz sama nie wierzezrobiłam segregacje w zabawkach niuni i mam przygotowane 2 torby do wywieznienia do domu samotnej matki
Piekny gest z Twojej strony

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale dzis załapałam wene na sprzątanie ąz sama nie wierzezrobiłam segregacje w zabawkach niuni i mam przygotowane 2 torby do wywieznienia do domu samotnej matki

A co to jest czeski serek??? haha właśnie zapytałam tak samo jak mój IgorMy dzisiaj niby postnie bo bez mięsa ale za to kalorycznieczeski serek smażony, frytki i surówka:-) a jak Igorek?Już trochę lepiej?

A co to jest? ale po co? a dlaczego?;-)Nuśka mi tez sie nic nie chce ale u mnie to juz standard
.
no ale pranie zrobione podłogi umyte młody śpi a ja ........................ no właśnie ja powinnam prasować
teraz młoda je zupe i zaraz zbieramy się do babci tzn młoda do babci a ja do fryzjera:-)Anetasa powiem Ci szczerze że Jula też miała by problem wysiedzieć grzecznie w kościele... tylko że ja z nią baaaardzo rzadko chodze tzn jedynie jak sa sluby czy chrzciny w naszej rodziniea babcie chyba juz od tego są że rozpieszczają... mnie moja mama wkurza ze słodyczami
a teściowa o dziwo bardzo szanuje moje zdanie i generalnie nie mam do niej zażutów
![]()
już parę razy ją za to ochrzaniłam ale mówić do słupa a słup jak du****

Anetko wygrałam aukcje z książką "Anioły..." ponoć w bd stanie za jedyne 25zł z przesyłką![]()
Nie wiesz co to czeski serA co to jest czeski serek??? haha właśnie zapytałam tak samo jak mój IgorA co to jest? ale po co? a dlaczego?;-)
;-) poprostu żółty serek w panierce do smażenia tylko wolę ten czeski bo samemu nigdy taki nie wyjdzie
a u nas nie ma takiego gotowego mrożonego
dlatego jak raz na jakiś czas jedziemy do naszych sąsiadów to zawsze sobie robię zapasik;-)
teraz już była. No ale jak pisałam sama sobie winna. Teściu ma rozum na poziomie Kubu można mu mówić, a ten głuchy mały kiedyś przecioł sobie dłoń kryształem, który się uczaskał
R już parokrotnie go o to opiepszył, że jeszcze sobie buzie skaleczy, ale jak grochem o ściane. Jak mówie ja mam to wszystko w tyle. Teraz jak widziałam, że mały zaś bawi się szklem po prostu wkraczałam bez słowa za bety i do pokoju. W pokoju było wyjaśnienie czemu go zabrałam, ale teraz to już chyba nie będzie tego problemu skoro wazonu nie ma.Nie wiesz co to czeski ser;-) poprostu żółty serek w panierce do smażenia tylko wolę ten czeski bo samemu nigdy taki nie wyjdzie
dlatego jak raz na jakiś czas jedziemy do naszych sąsiadów to zawsze sobie robię zapasik;-)
Anetka pycha musi być taki zapiekany serek.
bo rozliczam pity i się okazuje że nie możemy odliczyć internetu mąż nie może bo rachunki są na męża a przelewy za faktury z mojego konta a ja nie mogę bo wiadomo faktura nie na mnie i tak nie może bo jak wezwie NAs urząd to zakwestionuje to 

a co ich to obchodzi z czyjego konta był przelew ważne że jest faktura i to zapłacona zawsze coś wymyślą dla "ułatwienia"

-wszyscy mieli dzis wolne?
objechalam wiec dookola i pojechalam do tesciow

na szczescie tesciu mnie odkopal
książki fajne tyle, że nie mam weny do czytania tych pozycji więc wolę sprzedać, aby się przydały do czegoś. Zakupiłam je bo bardzo lubię te filmy, ale niestety wersja czytana nie podeszła mi![]()
Przyszedł małemu ten odkurzacz i powiem szczerze, że tania lipaale co tu oczekiwać po 15zł. Co prawda Kuba zadowolony bo buczy, ale lipa jak diabli!!!!

tak wogóle to już cały tydzień mam zawalonyw czwartek wysyłam Olę na kila dni na wakacje a w piątek Ola ma swoją pierwszą w życiu wizytę u dentysty
![]()
jestem :-)
wpadłam poinformowac o moim postanowieniu wielkopostnymno więc moje postanowienie wielkopostne to 40dni bez komputera i bez BB
![]()

Donkat ja też niechętnie szlam na ten film bo nie lubię takich kosmicznych ale ten był naprawdę super wciągnoł mnie i był tez wątek o miłości nasprawde polecam![]()

Kasiu ten wazon to pewnie jakaś pamiątka:-(? Ale faktycznie po co pozwalają na wszystko..

Nie wiesz co to czeski ser;-) poprostu żółty serek w panierce do smażenia tylko wolę ten czeski bo samemu nigdy taki nie wyjdzie
czekamy na fotki na zamknietym nowej fryzurki...

dla mnie 2, fajny ksztalt i takie drobinki ma
musialabym paczke zobaczyc,o nazwa to nic mi nie mowi, aFasolki prosze bardzo:-)Justyna bo znów zapomnę a kiedyś Ci obiecałam tą nazwę fajek z przemytu;-) to są Classic Blue mnie podchodzą no i dzię ki za fasolki młoda szaleje;-):-)
czekamy co bedzie z tymi domkami. Najpierw wladze Trzemeszna musza sie zgodzic,zeby dzialke na ,ktorej maja byc budowane przepisac z wysokiej zabudowy (blok) na szeregowa niska,czy jakos tak. Najwidocznie ktos ma kozysci z nowych blokow,bo nie zgodzili sie. Teraz ma byc rozpatrywane to raz jeszcze na wyzszym szczeblu. Domki maja byc w zabudowie blizniaczej, laczone garazami. Jak znajde to pokaze. Nawet 2 artykuly byly na ten temat w gazecie i jedno fajne zdanie bylo pana ze spoldzielni mieszkaniowej "z takiej oferty na pewno chetnie skorzystaja nasi czlonkowie". Tesciu byl w mieszkaniowce w zeszlym tygodniu i niby w ciagu miesiaca maja dac znac co i jak. Ogolnie o rozmowie dowiedzialm sie wczoraj od S,bo powiedziala mu tesciowa. Jak zwykle wszystko za moimi plecamiJustyna domek a może mieszkanko wybrane czy na razie czekacie????

Mateusz jeszcze niedawno maszerowal,a ostatnio sadzamy go w taki maly konfesjonal i grzeczniutki cala msze jest. A dzisiaj jak jechalismy do Trzemeszna do biblioteki to nasz diabolek takim nlagalnym glosem "do bozi nie"w Kościele wszystko ok tzn młoda grzecznie się zachowywała do czasu jak jej przyszło do głowy ze będzie biegaćoczywiście ja jej na to że nie wolno że trzeba być grzecznym itp a ona ze smutną minką do babci i babcia odrazu pozwoliła i łaziła za nią
![]()
to mnie wkurza tesciowa za slodyczami, nafaszeruje go, nawet przy mnie, mowi,ze nie, juz dosyc,a ona swoje i jeszcze taki tekstem,ze ja nie mam nic do gadania,bo Mati jest u niej. Nie takimi slowami,ale wtym znaczeniu. Mateusz u niej wogole mnie nie slucha,a ona sie z tego cieszy. Jak biore go do domu to jest histeria i babcia musi go odprowadzac. Jak na chama biore go za chabety do domu,to mine ma jakbym natrzaskala mu po dupie.a babcie chyba juz od tego są że rozpieszczają... mnie moja mama wkurza ze słodyczami![]()
Anetka pycha musi być taki zapiekany serek.
No właśnie smaka narobiła i poszła a ja tu z jajkiem sadzonym na obiad zostałam no cóż jak post to post .
też pycha choć ten orginalny czeski lepiej mi smakuje
musialabym paczke zobaczyc,o nazwa to nic mi nie mowi, aFasolki prosze bardzo:-)