reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Gabids jak dla mnie 2 tym bardziej że sama mam te kolczyki ślicznie sie to prezentuje:tak: ja uciekam na fajeczkę i zaraz chyba pać bo oczka już mi sie kleją:zawstydzona/y:

Przepraszam,naprawde nie chcialam byc taka drobiazgowa:-(

nie masz za co kochana:no::-) sama się z siebie śmiałam że taki błąd popełniłam;-):-D i dlatego tak szybciutko go poprawiałam :tak: myślałam że nikt nie zdążył zauważyć a jednak;-)

Justyna bo znów zapomnę a kiedyś Ci obiecałam tą nazwę fajek z przemytu;-) to są Classic Blue mnie podchodzą no i dzię ki za fasolki młoda szaleje;-):-D:-)

Gabids jak dla mnie 2 tym bardziej że sama mam te kolczyki ślicznie sie to prezentuje:tak: ja uciekam na fajeczkę i zaraz chyba pać bo oczka już mi sie kleją:zawstydzona/y:
No wlasnie mi ten tez sie podoba ale mialam watpliwosci.A powiedz czy naprawde ten kalait tak sie cudownie mieni w swietle?

No wlasnie mi ten tez sie podoba ale mialam watpliwosci.A powiedz czy naprawde ten kalait tak sie cudownie mieni w swietle?

Tak bardzo ładnie się mienią mnie właśnie w nich to uzekło:tak: dobrze że mi o nich przypomniałaś bo mi sie jeden zepsuł i niosę tak do naprawy i donieśc nie mogę:zawstydzona/y: kurcze miałam już iść a dalej klepię w tą klawiature;-)

nie masz za co kochana:no::-) sama się z siebie śmiałam że taki błąd popełniłam;-):-D i dlatego tak szybciutko go poprawiałam :tak: myślałam że nikt nie zdążył zauważyć a jednak;-)

Justyna bo znów zapomnę a kiedyś Ci obiecałam tą nazwę fajek z przemytu;-) to są Classic Blue mnie podchodzą no i dzię ki za fasolki młoda szaleje;-):-D:-)
ja nic nie zauważyłam:no:
Aneta a puszczałaś może Tuśce piosenki Misia i Margolci?są bardzo fajne ja sama uwielbiam ich słuchac:tak:

reklama
ja nic nie zauważyłam:no:
Aneta a puszczałaś może Tuśce piosenki Misia i Margolci?są bardzo fajne ja sama uwielbiam ich słuchac:tak:
To dobrze ze chociaż Ty;-) nie puszczałam młodej bo nawet nie wiem co to takiego:eek::sorry: i żeby było zabawnie to uciekam bo mała się właśnie obudziła:sorry: i nie wiem co to oznacza ale przyszła zapytała co robię odpowiedziałam że idę spać więc i ona wróciła do łóżka ale leż i coś tam gada :szok: mam nadzieję że zaśnie:sorry: także dobrej nocki kochane:-)

Do góry