Anetasa to Monia zamierza zrobic post od kompkaja tam nigdy w zyciu.
ha nie umknęła Ci moja pomyłka
a tak szybciutko zweryfikowałam swój błąd
jak Fabianek już lepiej?Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Anetasa to Monia zamierza zrobic post od kompkaja tam nigdy w zyciu.
a tak szybciutko zweryfikowałam swój błąd
jak Fabianek już lepiej?Fabian jeszcze troszeczke kaszle ale juz jest calkiem dobrze.ha nie umknęła Ci moja pomyłkaa tak szybciutko zweryfikowałam swój błąd
jak Fabianek już lepiej?
Gabids wszystkie są ładne ale chyba 2 najlepsza

Przepraszam,naprawde nie chcialam byc taka drobiazgowa:-(
:-) sama się z siebie śmiałam że taki błąd popełniłam;-)
i dlatego tak szybciutko go poprawiałam
myślałam że nikt nie zdążył zauważyć a jednak;-)
:-)No wlasnie mi ten tez sie podoba ale mialam watpliwosci.A powiedz czy naprawde ten kalait tak sie cudownie mieni w swietle?Gabids jak dla mnie 2 tym bardziej że sama mam te kolczyki ślicznie sie to prezentujeja uciekam na fajeczkę i zaraz chyba pać bo oczka już mi sie kleją
![]()
No wlasnie mi ten tez sie podoba ale mialam watpliwosci.A powiedz czy naprawde ten kalait tak sie cudownie mieni w swietle?
dobrze że mi o nich przypomniałaś bo mi sie jeden zepsuł i niosę tak do naprawy i donieśc nie mogę
kurcze miałam już iść a dalej klepię w tą klawiature;-)ja nic nie zauważyłamnie masz za co kochana:-) sama się z siebie śmiałam że taki błąd popełniłam;-)
i dlatego tak szybciutko go poprawiałam
myślałam że nikt nie zdążył zauważyć a jednak;-)
Justyna bo znów zapomnę a kiedyś Ci obiecałam tą nazwę fajek z przemytu;-) to są Classic Blue mnie podchodzą no i dzię ki za fasolki młoda szaleje;-):-)

To dobrze ze chociaż Ty;-) nie puszczałam młodej bo nawet nie wiem co to takiegoja nic nie zauważyłam
Aneta a puszczałaś może Tuśce piosenki Misia i Margolci?są bardzo fajne ja sama uwielbiam ich słuchac![]()

i żeby było zabawnie to uciekam bo mała się właśnie obudziła
i nie wiem co to oznacza ale przyszła zapytała co robię odpowiedziałam że idę spać więc i ona wróciła do łóżka ale leż i coś tam gada
mam nadzieję że zaśnie
także dobrej nocki kochane:-)