reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

My już po zakupach, młoda śpi od godziny, ja umyłam ostatnie okno wiec jak M wróci zagonie go do ściągania firan;-) Zakupami się nie pochwale bo mi strona CCC coś nie działa:dry: moje butki zakupione a Tuśkowe adidaski jednak muszę wymienić:sorry2: na długośc ok ale młoda w sklepie już w nich nie chciała biegać a w domu powiedziała, że ją w podbiciu boli:sorry2: a szkoda bo strasznie mi się te adidaski podobały:-(

Agulka najważniejsze że Adaś pije, jedzenia nie wmuszaj i mam nadzieję, że szybciutko mu odpuści. Tzrymam kciukasy:tak:

reklama
Mlody cos mi kaszle tak odkrztusnie. Bylismy sprzatnac w kwiatkach, juz krokusy kwitna, przebisniegi, takie niebieskie dzwoneczki i chiacynty wychodza.
Agulka a jakis wirus nie panuje u Was? Maji nic nie bierze?
Dostalismy zwrot ze skarbowki. Moze w niedziele na gielde pojedziemy,bo S powiedzial,ze trzeba zaszalec za to,a spodnie nam sie wykonczyly

Witam wieczorowo :tak::-D

Melduje się po wspaniałym aktywnym dniu :-D dziś założyłam małemu na spacer bluze i kamizelke ocieplaną mam nadzieję, że nie bekne za to i mały nie odchoruje tego. POszliśmy na plac zabaw, ale się wychasał :-)

Anetko pokaż te buciki jak będziesz miała aktywną strone, ale napisz choć ile kosztowały adidaski Tuśki :tak: dziś wyciągnełam trzewiki Kubusia co kupiłam mu w zeszłym roku na jesien i o dziwo są dobre co prawda są na styk, ale do kwietnia dochodzi w nich.

JUstyna już dostałaś zwrot??? :szok: Szybko pewnie na konto, my nie podaliśmy nr konta :dry: ui musimy czekać do maja :wściekła/y:

Agulka no kiepska noc za Wami :-( pewnie to jakiś wirus bo i gorączka i wymioty. Biegunka nie doszła???? Oby szybko wydobrzał.

dziś wyciągnełam trzewiki Kubusia co kupiłam mu w zeszłym roku na jesien i o dziwo są dobre co prawda są na styk, ale do kwietnia dochodzi w nich.

JUstyna już dostałaś zwrot??? :szok: Szybko pewnie na konto, my nie podaliśmy nr konta :dry: ui musimy czekać do maja :wściekła/y:
tak, na konto, przez to tak szybko,a mlody tez chodzi w jesiennych bucikach,a bylam pewna,ze beda za male,ale musimy kupic takie na wiosne, chlodne lato,bo te sa z tych wyzszych

i ja również witam po pięknym słonecznym dniu:tak:dziecu już spią D coś grzebie w garażu a ja mam czas wolny;-)niespodziewanie wpadłą dziś do mnie kolezanka z dziecmi i dzieci sie zas wybawiły na dworze.Byliśmy też zwiedzic jej budowe bo od dziś zaczeli -kopara wykopała dół.Fajnie bo będziemy miec do siebie bliziutko moze juz za rok ok 10min drogi spacerkiem:-):-):-)
Agulka jak Adaś??????

Witam wieczorowo.
Mąż jest 120km od domu, dzeci śpią a ja zabieram sie za dalszą wystawkę na allegro.

Adaś ma cały czas 37, ale pogodny i nawet zjadł troche chrupek kukurydzianych, jabłuszko i poł kromki chlebka. Byliśmy na podwórku ponad 2 godziny...... dzieci zabrały sie za utęsknioną piaskownicę a ja ogarnęłam podwórko.................. jutro będą zakwasy na bank................ grabki, łopata, miotła i siekiera......... i nie trzeba abreobiku---------- mokra byłam.

Justa Adas nie ma nawet 5

reklama
To Adaś ma stan podgorączkowy. Pewnie coś musiał złapać.

Ja dziś również mialam mały aerobik :-p w jedną i drugą stronę z domu i do domu na nogach. Najgorzej jest do domu bo jest dość duża i stroma górka ..... ufff jak gorąco!!!!

Do góry