reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas też już wczoraj na imieninach zaczęły się dyskusje kiedy do kogo i jak:baffled: a ja też tego strasznie nie lubię:no: najchętniej zaszyłabym sie sama w domu albo gdzieś pojechała ale tego by nam nie wybaczyli:sorry2: narazie stanęło na tym, że śniadanie jemy u moich rodziców popołudnie spedzimy u nas a na drugi dzień wybieramy się do teściowej:tak:

reklama
ja mam w planach zabrac mamę do nas (bo brat ma zamiar gdzieś jechac) a teściów najchętniej bym odpuściła i w na poniedziałej zaprosiła do nas.Za tydzień będę robic urodziny Oli to wtety spotkamy się wszyscy w całościowym gronie....
Justyna ja takiego czegoś nie kojarzę bo nigdy tego nie miałam:no:

dzieci szaleją na dworze a ja robię porządki......wzieło mnie cos na przestawianie kanap a przy okazji wymyje się kurz pod nimi.....

witam
też chciałam sie pochwaliś butkami i tez ich nie ma na stronce ccc...

A ja wypatrzyłam sobie takie i się zastanawiam nad kupnem Butki

pamietacie takie klocki-blaszki do skrecania? co w tym stylu KLOCKI KONSTRUKCYJNE MECCANO 20 W 1 261 EL.83652 (972095883) - Aukcje internetowe Allegro tylko te nasze byly prostsze. Zastanawiam sie,czy takie cos jeszcze produkuja,bo nie moge znalezc

Niestety nie pomogę

dzieci szaleją na dworze a ja robię porządki......wzieło mnie cos na przestawianie kanap a przy okazji wymyje się kurz pod nimi.....

a nie chcesz wpaśc jeszcze do mnie troszke posprzatać bo ja mam mega lenia na sprzatanie

Witam!!

melduje, ze zyje! choc kiepsko, bo wczoraj przegielam z robota w domu i na podworku i lewdo zylam! dzis nadal jestem polamamn. w dodatku @ nadchodzi!

!!!
Skad u Was takie chęci mi sięnic nie chce

Nuśka świetne te butki też je oglądałam, ale jak dla mnie jednak za wysoki:sorry2: i jak już jesteś to daj znać co z majem?

Agulka daj znak życiea bo się martwie? Jak Adaś?Mam nadzieję, że już mu przeszło a Ciebie nie ma bo kożystasz z pieknej pogody:sorry2:

Znalazłam swoje buty jednak na innej stronie to te obok czarno-białych na zdjęciu;-) Damska kolekcja wiosenna CCC już dostępna w sklepach - NajlepszeGALERIE.pl

Ostatnia edycja:
Nuśka chętnie przyjadę posprzątac tylko trochę za daleko .....no chyba że zasponsorujesz bilet tam i spowrotem to sprzątanie będzie gratis:-Dalbo za małą kawkę;-):-p:-D

reklama
Do góry