reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna mierzyłam te Nuśki i czułam się jak na szczudłach:baffled::-D dla mnie jednak za wysoki a jeśli chodzi o te twoje to gdybym miała wybierać to chyba bym postawiła na te drugie:tak: kurcze coś bym zjadła a sama nie wiem co:baffled:

reklama
Kurcze ale mi smaka narobiłaś;-) też muszę jutro kupić jakąś rybkę wędzoną bo chodzi za mną a na dzisiaj zamówiłam sobie sałatkę z gyrosem;-)

Nuśka chętnie przyjadę posprzątac tylko trochę za daleko .....no chyba że zasponsorujesz bilet tam i spowrotem to sprzątanie będzie gratis:-Dalbo za małą kawkę;-):-p:-D

Kochana zapraszam bilecik prześlę poleconym ;-)

2 są całkiem całkiem

Justyna mierzyłam te Nuśki i czułam się jak na szczudłach:baffled::-D dla mnie jednak za wysoki a jeśli chodzi o te twoje to gdybym miała wybierać to chyba bym postawiła na te drugie:tak: kurcze coś bym zjadła a sama nie wiem co:baffled:

No właśnie ja też je mierzyłam i nie wiem czy nie są za wyskokie nawet jak dla mnie zwolenniczki obcasów jeszcze pomyślę

robie paste z makreli, moze masz ochote? mlody spi, jak ja go teraz kocham:cool2:
mniam uwielbiam w zeszłym tygodniu mąż mi zrobił taką pyszną aż się głodna zrobiłam

Ale chodzi za mna wiosenna kanapka,ale taka swoja,a nie z pedzonych ze sklepu warzywek. W tym roku wszystko bedzie pozniej i pomidory kupne... Bo tesc mial szklarnie,ale jak sprzedali spoldzielnie niemcowi (wlasciciel SANO) to zabral wszystko co jego,czyli wszystkie ziemie nalezace do spoldzielni. Miedzy innymi szklarnie, blokom z naprzeciwka dzialki, ciekawe co z naszymi,bo to tez ich ziemia. moze nie warto nawet zaczynac siac,bo gosciu parking sobie wymysli na naszych malych dzialkach:/

WItam!!

JUstyna uwielbiam paste z makreli :tak: a co do klocków to również nie pomogę.

Anetko bardzo ładne butki :tak: a ile kosztowały???? Nie wiem czy pisałaś. Ja mam takie są bardzo wygodne :tak: Deichmann | damskie | Graceland | 1162617. Kupiłam je w zeszłym roku na jesien i w zasadzie mało w nich chodziłam i podaruje sobie zakup nowych na wiosne i kupie dopiero na lato jakieś sandałki.

Dziś również spędziliśmy aktywnie dzień. Byliśmy na placu zabaw, Kuba wyszalał się w piaskownicy.

kasiu butki kosztowały 79,90:tak: więc całkiem niedrogo;-) też są wygodne bo je już dzisiaj testuje w pracy:-) a co do placu zabaw to ja mam wrażenie, że moje dziecko najchętniej by na nim zamieszkało:szok::-D tylko tego mojego czorta to interesują tylko zjeżdżalnie i drabinki:szok: to chyba miał być jednak chłopak a nie dziewczynka:dry::-D

Justyna za nim weźmiesz się za robotę to sprawdź co i jak bo się narobisz, wszystko zacznie wschodzić a Ci buldożery wjadą:wściekła/y:

reklama
Oj Anetko dobrze, że na Naszym placu nie ma zjeżdzalni :tak:;-) bo chyba mały byłby w częsciach on niestety czasem nie patrzy gdzie jest i na czym stoi :sorry2: taki bujający w obłokach chłoptaś

A i przypomniałam sobie, że mam jeszcze te buty co kupiłam na 18-stke też wygodne i pasują na teraz

Do góry