reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wesolego zajaca,co smieje sie bez konca.
Szczerbatego barana,co beczy od rana.
Radosci bez liku,pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w dniu mokrego ubrania.

Wesolych Swiat Bebonki!

reklama
Wpadlam w przerwie miedzy myciem podlog,a swietym spokojem (Janusz zabral zieciow i Dominika na zuzel do Torunia) zyczyc Wam i Waszym rodzinom spokoju, chwili wytchnienia, smacznego jajeczka i wesolych kurczaczkow:-D

Ja też powinnam się ruszyć i wziąć za robotę, a nie jeszcze siedzę w piżamie:szok::-D a czytam tą co Nuśka kiedyś polecała "Bez mojej zgody" rewelacyjna:-)
Wciąga czytałam jeszcze klika książek tej pisarki i tez super.\

Donkat i co piekłaś "Agulkowy" serniczek ? Bo ja tak :tak:zresztą u mnie to on bardzo często gosci na stole bo jest prosty i zawsze wychodzi.

Dziewczyny napisałyście już tyle pięknych Wielkanocnych wierszyków życzeń więc ja dokładam się do nich i również życzę Wszystkiego Dobrego w te święta i nie tylko w święta DUŻA BUŹKA DLA WSZYSTKICH

Justyna wykorzystaliśmy Twój pomysł na "zajączka" dla młodego i kupiliśmy mu kask i rękawiczki bez palców na rower :)

Witam się już poświatecznie;-) cięższa chyba o tone:zawstydzona/y: święta miłe aczkolwik w pewnych chwilach nerwowe:wściekła/y: ale cóż poradzić:sorry2: miłej nocki kochane:-)

witam poswiatecznie!

p0ojadlam w swieta, nie powiem, ale chyba nie ejstem przezarta, jak to czasami bywalo...

P chory caly czas, dzis mial do elkarza isc, bo go nie puszczala choroba.
mnie chyba sprzedal wirusika, bo mam chrypke

a sobie życzę abym lepeij się zorganizowała i miała więcej dla Was czasu.....

o tak! dobre zyczenie!

Donkat i co piekłaś "Agulkowy" serniczek ? Bo ja tak :tak:zresztą u mnie to on bardzo często gosci na stole bo jest prosty i zawsze wychodzi.
]

tak, tak, upieklam! i...wyszedl smaczniutki! gapa jestem, bo zapomnialam o tym przepisie i zaluje, ze czesciej nie pieklam tego placka. ale odtad, na pewno, bede.
ja widzialam w necie ten przepis i tam bylo napisane, zeby dodac do ciasta troszke kakao, to sie ladnie odznacza od masy-tak zrobialm

Witam się już poświatecznie;-) cięższa chyba o tone:zawstydzona/y: święta miłe aczkolwik w pewnych chwilach nerwowe:wściekła/y: ale cóż poradzić:sorry2: miłej nocki kochane:-)

chyba sie domyslamy, dlaczego....

Witam i ja poświątecznie:-)chociaż ja dalej się czuję jak bym miała jakieś święta bo D w domu jeszcze dziś i jutro a Ola u babci do czwartku:tak:u nas święta mineły w bardzo dziwnej atmosferze aż szok bo pierwszy raz widziałam jak D dogaduje się z moim bratem bo oni wiecznie nie mieli ze sobą tematu:baffled:więc ogólnie te święta zaliczam do udanych:tak::-)
Agulka jak Adaś antybiotyk działa?kiedy macie do kontroli z Adasiem?jak na urodzinkach było?
Aneta ja też myślałam że będę o tonę cięższa bo wogóle nie stosowałam mojej dietki jadłam sporo ciasta nie mając przy tym żadnych wyrzutów a dziś na wadze zaskoczenie:-D:-)waga wkońcu pokazała mniej:eek::-D:-)

reklama
Donuś oj dawno nie miałam robionego żadnego zdjęcia więc nie mam..........najbardziej co mnie dziwi to że jak uważam na to co jem .pilnuje żeby było regularnie ,piję dużo wody i wogóle to waga stoi a przez świeta jak sobie całkowicie odpuściłam i jadłam nie patrząc czy kaloryczne czy nie to waga ruszyła haha

Do góry